Πειθαρχικές διώξεις γι' ακόμα δύο ύποπτα ματς!

Gazzetta team
Πειθαρχικές διώξεις γι' ακόμα δύο ύποπτα ματς!

bet365

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχικές διώξεις εις βάρος των Αχαρναϊκού, Ζακύνθου, Απόλλων Σμύρνης και Παναχαϊκής για συμμετοχής του σε παιχνίδια που φέρονται ύποπτα χειραγώγησης!

Πρόκειται για τα ματς Αχαρναϊκός - Ζάκυνθος 1-0 και Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης 0-2 που διεξήχθησαν στις 20 και 21 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη:

Σε βάρος των ΠΑΕ Νέος Αχαρναϊκός και Ζάκυνθος για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Σε βάρος των ΠΑΕ Παναχαϊκή και Απόλλων Σμύρνης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Σε βάρος των σωματείων Νέστος Χρυσούπολης και Εθνικός Αλεξανδρούπολης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα