Καταδικάζει η ΕΠΟ τα επεισόδια

Καταδικάζει η ΕΠΟ τα επεισόδια

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα επεισόδια, αναγνωρίζει τις ευθύνες των διαιτητών, αλλά «καρφώνει» και την διοίκηση του ΠΑΟΚ, εξέδωσε η ΕΠΟ.

Καταδικάζει η ΕΠΟ τα επεισόδια

Η ΕΠΟ αντί να δει την ευθύνη της για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ρίχνει και πάλι το μπαλάκι αλλού, καταδικάζοντας μεν τα επεισόδια στην Τούμπα, φωτογραφίζοντας όμως τον ΠΑΟΚ και κάνοντας λόγο για «επιδιώξεις που υπερβαίνουν τις ποδοσφαιρικές αντιπαραθέσεις εντός του γηπέδου!».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ...
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις ακραίες και αδικαιολόγητες αντιδράσεις βίας που εκδηλώθηκαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την οριστική διακοπή Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού.

Η ΕΠΟ θα καταλογίσει την ευθύνη που αναλογεί στους αξιωματούχους του αγώνα, όπως οι ποδοσφαιρικοί κανονισμοί επιβάλλουν. Δεν προτίθεται όμως να επιτρέψει περαιτέρω την εμπλοκή του ποδοσφαίρου σε παιχνίδια και επιδιώξεις που υπερβαίνουν τις ποδοσφαιρικές αντιπαραθέσεις εντός του γηπέδου και επιχειρούν να φορτώσουν στην πλάτη του αθλήματος τις παθογένειες μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Ως εδώ και μη παρέκει με πολιτικά τερτίπια και επιδιώξεις που μπορούν να προκαλέσουν τεράστια προβλήματα στη χώρα στο όνομα δήθεν ποδοσφαιρικών συμφερόντων. Στην κατεύθυνση αυτή η ΕΠΟ θα πάρει όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να ενημερώσει την ποδοσφαιρική οικογένεια και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε πραγματικά ενδιαφέρεται για το μέλλον του αθλήματος για κοινές πρωτοβουλίες.

Best of internet