Ο Τσίπρας αποφασίζει...

Ο Τσίπρας αποφασίζει...

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες τoυ gazzetta.gr ο Σταύρος Κοντονής θα εισηγηθεί στον Πρωθυπουργό διακοπή πρωταθλήματος ή συνέχιση του κεκλεισμένων των θυρών και ο Αλέξης Τσίπρας θα αποφασίσει!

Για μετά τις 12.00 είναι προγραμματισμένο το έκτακτο υπουργικό συμβούλιο για το προσφυγικό, στο οποίο δεν υπάρχει θέμα για το ποδόσφαιρο, όμως, ο Σταύρος Κοντονής θα μιλήσει με τον Πρωθυπουργό και θα του εισηγηθεί διακοπή του πρωταθλήματος ή συνέχιση του χωρίς οπαδούς στα γήπεδα.

Πλέον η απόφαση είναι στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα. ο οποίος είναι άγνωστο εάν θέλει να ανοίξει νέο μέτωπο για την κυβέρνηση του ή είναι αποφασισμένος να βρει λύση στις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ο Κοντονής από το βράδυ της Τετάρτης ήταν προβληματισμένος και πήγε πρωϊ - πρωϊ στο γραφείο του στο Υπουργείο, όπου είχε συνομιλίες με τους στενούς του συνεργάτες και αντάλλαξε απόψεις. Ολοι είδαν ότι ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος αλλά παράλληλα αποφασισμένος να βάλει τέλος σε όλα τα νοσηρά φαινόμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το θέμα βέβαια είναι, τι θα προσφέρει στο ποδόσφαιρο μία νέα διακοπή, Και το περσινό πρωτάθλημα είχε διακοπεί δύο φορές, μία για το θάνατο του οπαδού του Εθνικού και μία για τον επίθεση στον πρώην διαιτητή Ζωγράφο, αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Τα επεισόδια συνεχίζονται, παρά τις διακοπές αλλά και παρά τα μέτρα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και των καμερών ασφαλείας!

Αρα η διακοπή δεν αποτελεί λύση του προβλήματος...

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα