Καλεί σε συστράτευση ο Παναθηναϊκός

Καλεί σε συστράτευση ο Παναθηναϊκός

Τα όσα έγιναν στην Τούμπα δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από τον Παναθηναϊκό και στο «τριφύλλι» είναι σε ανοικτή γραμμή με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για συστράτευση κατά της «εγκληματικής οργάνωσης».

Καλεί σε συστράτευση ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό έβλεπαν τα χθεσινά επεισόδια και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτά που έβλεπαν. Στις πρώτες σκέψεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού» υπήρχε σκέψη να εκδοθεί άμεσα ανακοίνωση κατά ΕΠΟ, Κοντονή, Παππά και Ολυμπιακού, αλλά τελικά αποφασίστηκε να υπάρξει εντός της ημέρας μια επίσημη θέση για τα τελευταία γεγονότα.  

Οι «πράσινοι» είναι σε ανοικτή γραμμή με τις διοικήσεις των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και δεν αποκλείεται άμεσα να δρομολογηθεί μια συστράτευσή των τριών κατά των όσων καταγγέλουν.

Οι «πράσινοι» τόνιζαν ότι τα όσα έγιναν στην Τούμπα εξέθεσαν τον Σταύρο Κοντονή, την ΕΠΟ, τον διαιτητή Ανδρέα Παππά και ότι για άλλη μια φορά αυτός που την πληρώνει είναι ο Παναθηναϊκός. 

Στον Παναθηναϊκό δεν μπορούσαν να πιστέψουν για την αλλαγή στάσης του Ανδρέα Παππά την οποία την χαρακτήριζαν τουλάχιστον ύποπτη, ενώ από τα πυρά τους δεν ξέφυγε και ο Ολυμπιακός ο οποίος χθες ήθελε να τελειώζει το παιχνίδι σε αντίθεση με αυτό της Λεωφόρου.  

Best of internet