Καλεί σε συστράτευση ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Καλεί σε συστράτευση ο Παναθηναϊκός

bet365

Τα όσα έγιναν στην Τούμπα δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από τον Παναθηναϊκό και στο «τριφύλλι» είναι σε ανοικτή γραμμή με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για συστράτευση κατά της «εγκληματικής οργάνωσης».

Στον Παναθηναϊκό έβλεπαν τα χθεσινά επεισόδια και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτά που έβλεπαν. Στις πρώτες σκέψεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού» υπήρχε σκέψη να εκδοθεί άμεσα ανακοίνωση κατά ΕΠΟ, Κοντονή, Παππά και Ολυμπιακού, αλλά τελικά αποφασίστηκε να υπάρξει εντός της ημέρας μια επίσημη θέση για τα τελευταία γεγονότα.

Οι «πράσινοι» είναι σε ανοικτή γραμμή με τις διοικήσεις των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και δεν αποκλείεται άμεσα να δρομολογηθεί μια συστράτευσή των τριών κατά των όσων καταγγέλουν.

Οι «πράσινοι» τόνιζαν ότι τα όσα έγιναν στην Τούμπα εξέθεσαν τον Σταύρο Κοντονή, την ΕΠΟ, τον διαιτητή Ανδρέα Παππά και ότι για άλλη μια φορά αυτός που την πληρώνει είναι ο Παναθηναϊκός.

Στον Παναθηναϊκό δεν μπορούσαν να πιστέψουν για την αλλαγή στάσης του Ανδρέα Παππά την οποία την χαρακτήριζαν τουλάχιστον ύποπτη, ενώ από τα πυρά τους δεν ξέφυγε και ο Ολυμπιακός ο οποίος χθες ήθελε να τελειώζει το παιχνίδι σε αντίθεση με αυτό της Λεωφόρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα