Ο Ιβάν ξέρει τι θα συμβεί αν δεν κατέβει ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς

Ο Ιβάν ξέρει τι θα συμβεί αν δεν κατέβει ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε για το τι ισχύει και ποια ποινή περιμένει τον ΠΑΟΚ σε περίπτωση που δεν «κατέβει» να παίξει τη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να κάνει πράξη τα όσα είπε αναφορικά με τον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου. Στις δηλώσεις του μετά τη διακοπή του αγώνα στην Τούμπα υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό στην περίπτωση που δεν οριστούν ξένοι διαιτητές.

Η απόφαση του είναι –σύμφωνα με πληροφορίες- ειλημμένη και θα αλλάξει μόνον αν η ΚΕΔ ορίσει ξένους διαιτητές, κάτι που όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν πρόκειται να συμβεί από την πλευρά της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.

Τι σημαίνει αυτό; Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με μείον τρεις βαθμούς.

«Ομάδα που δεν εμφανίζεται να αγωνιστεί για οποιοδήποτε λόγο εκτός από τις άλλες συνέπειες χάνει τον αγώνα και επιβάλλονται σε βάρος της σωρευτικά α) 10.-50.000 πρόστιμο β) – 3 από το επόμενο πρωτάθλημα στο οποίο θα λάβει μέρος», αναφέρει το άρθρο 42, παρ. 4 του ΚΑΠ.

Για το συγκεκριμένο αγωνιστικό κόστος ενημερώθηκε ο Ιβάν Σαββίδης τους από συνεργάτες και τους νομικούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα