«Πέλεκυς» περιμένει τον ΠΑΟΚ!

«Πέλεκυς» περιμένει τον ΠΑΟΚ!

«Πέλεκυς» περιμένει τον ΠΑΟΚ!

Τα επεισόδια και η οριστική διακοπή του ημιτελικού σαφώς και θα επιφέρουν... βαριά καμπάνα στον ΠΑΟΚ όσο αφορά την συνέχεια της σεζόν και με αντίκτυπο στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας! 

Το κατηγορητήριο αναμένεται να είναι βαρύ για τον «Δικέφαλο του Βορρά» καθώς υπάρχουν ρίψεις αντικειμένων και πρόστιμο που ίσως φτάσει έως και 50.000 ευρώ, αλλά και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Από κει και πέρα το φύλλο αγώνος θα είναι καταδικαστικό καθώς για την είσοδο των οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο προβλέπεται μία έως δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αφαίρεση τριών βαθμών και κατακύρωση του αγώνα στον Ολυμπιακό, ενώ εάν έχουν σημειωθεί βιαιοπραγίες και ο φθορές, τότε το πρόστιμο μπορεί να φτάσει τις 150.000 ευρώ, αφαίρεση βαθμών και τιμωρία μέχρι και τέσσερις αγωνιστικές και φυσικά να του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί. Τέλος, εάν τα επεισόδια χαρακτηριστούν εκτεταμένα τότε ο ΠΑΟΚ απειλείται με πρόστιμο έως 150.000 ευρώ, δύο έως τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση τριών βαθμών.

Να σημειώσουμε πως υπάρχει και η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη ότι η ομάδα του δεν θα κατέβει στον επαναληπτικό του Φαλήρου. Αν τελικά αυτό συμβεί τότε ο ΠΑΟΚ θα χάσει τον αγώνα στα χαρτιά (3-0 και φυσικά αποκλεισμός), μείον 3 βαθμοί και θα του επιβληθεί «τσουχτερό» πρόστιμο το οποίο μπορεί να φτάσει και έως τα 50.000 ευρώ.

Θα πρέπει πάντως να περιμένουμε και την... εμφάνιση του Σταύρου Κοντονή. Δεν αποκλείεται δηλαδή ο Υφυπουργός Αθλητισμού όπως έκανε και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού να επιβάλλει δική του ποινή κλείνοντας ένα κομμάτι του γηπέδου της Τούμπας (πχ. Θύρα 4).

 

 

Best of internet