Καπίνο: «Να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Καπίνο: «Να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Στέφανος Καπίνο τόνισε την ανάγκη να βελτιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός πήγε στην Τούμπα για να παίξει μπάλα.

Στο ότι είναι ανάγκη να βελτιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και στο μπουκάλι που δέχτηκε ο Μάρκο Σίλβα στάθηκε ο Στέφανος Καπίνο στις δηλώσεις του στην κάμερα του ΟΤΕ. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι Πειραιώτες πήγαν στην Τούμπα για να παίξουν μπάλα και πως αυτή είναι η δουλειά των ποδοσφαιριστών. «Καταφέραμε να κερδίσουμε μ' ένα αποτέλεσμα που εξασφαλίζει την παρουσία μας στον τελικό», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, του ζητήθηκε να σχολιάσει τα όσα έγιναν. «Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε. Ο προπονητής δέχτηκε ένα μπουκάλι, αλλά στον πάγκο όλοι είπαμε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Θέλαμε όλοι να συνεχιστεί και να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, δεν υπήρχε λόγος. Πρέπει να βελτιωθεί το ποδόσφαιρό μας. Εμείς αποφασίσαμε να συνεχιστεί το παιχνίδι και από εκεί και πέρα τι να πούμε παραπάνω; Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει και να είχαμε κερδίσει 0-3», είπε.

Τέλος, ρωτήθηκε αν η αποβολή του Μακ ήταν η φάση που έκρινε το ματς για να ακολουθήσουν και τα επεισόδια. «Τι να πω; Νομίζω ότι δουλειά μας είναι να παίξουμε μπάλα. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν ξέρω αν είναι πέναλτι. Νομίζω ότι βρίσκω την μπάλα, αλλά μαθαίνω ότι κανένας δε βγάζει άκρη. Εμείς συνεχίζουμε, είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα και δείξαμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και καταφέραμε να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, φάνηκε ότι βγήκε η δουλειά που κάναμε αυτές τις μέρες στην προπόνηση και το πλάνο μας. Καταφέραμε άξια να κερδίσουμε, με ένα αποτέλεσμα που μας εξασφαλίζει κατά πολύ την παρουσία μας στον τελικό. Μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».
Για τα όσα έγιναν μετά την διακοπή: «Εμείς ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ο προπονητής μας δέχθηκε ένα ποτήρι στην πλάτη, το είδατε όλοι. Απόφαση όλων των παικτών, ήταν να συνεχιστεί το παιχνίδι, γιατί δεν θέλαμε πραγματικά να συμβούν αυτά τα πράγματα. Και να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, δεν υπήρχε λόγος γιατί θέλαμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε. Δυστυχώς πρέπει να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο στη χώρα μας. Κάναμε ότι ήταν δυνατόν να γίνει το παιχνίδι, ενώ το σκορ μας βόλευε και θα μπορούσαμε να είχαμε σηκωθεί να φύγουμε με 0-3. Τελικά αποφασίσαμε ότι το σωστό είναι να συνεχιστεί το παιχνίδι. Από εκεί περά τι να πω παραπάνω;».
Για την φάση στο τέλος του αγώνα: «Εγώ νομίζω πως βρίσκω τη μπάλα. Η άποψη μου είναι πως βρίσκω τη μπάλα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έχει γίνει, δεν έχω δει. Μαθαίνω ότι 20 ριπλέι και κανείς δεν έχει βρει την άκρη. Τώρα πως είστε σίγουροι ότι είναι πέναλτι, δεν ξέρω. Εμείς συνεχίζουμε παρόλα αυτά. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ αν ήταν μπροστά με 1-0, δεν θα είχε γίνει τόσο μεγάλο θέμα για αυτή τη φάση. Από εκεί και πέρα, είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και ήρθαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Δείξαμε πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και κατάφερε να πάρει αυτό το αποτέλεσμα».
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα