Ένταση στην συνέντευξη Τύπου και αποχώρηση Σίλβα! (vids)

Ένταση στην συνέντευξη Τύπου και αποχώρηση Σίλβα! (vids)

bet365

Ο Σίλβα τόνισε στην συνέντευξη Τύπου πως θα μιλήσει μόνο για ποδόσφαιρο, υπήρξε ένταση μεταξύ ανθρώπων του Ολυμπιακού και εκπροσώπων των media και ακολούθως ο Πορτογάλος αποχώρησε!

Ο Πορτογάλος προπονητής επισήμανε αρχικά πως είναι πρόθυμος να απαντήσει σε ότι ερωτήσεις του τεθούν σε σχέση με το ποδόσφαιρο. «Καλησπέρα σας. Εάν θέλετε να σας απαντήσω οτιδήποτε σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Αυτό δεν έχει να κάνει με μένα. Δεν είναι δουλειά μου», τόνισε για τις αντιδράσεις της εξέδρας για τον Παππά.

Υπήρξε αντίδραση από ορισμένους δημοσιογράφους που ήταν στην αίθουσα (σ.σ. ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ) αλλά και διαφωνία και ένταση με ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο Μάρκο Σίλβα ρωτήθηκε ουσιαστικά για το τι μπορεί να πει μετά ένα τέτοιο παιχνίδι και το εάν κατάλαβε γιατί οι οπαδοί χειροκροτούσαν τον ρέφερι Παππά. Υπήρξε ξανά ένταση και ο Μάρκο Σίλβα αποχώρησε από την αίθουσα δίχως να κάνει δηλώσεις.

Οι ρεπόρτερ που αντέδρασαν έλεγαν πως είναι επαγγελματίας προπονητής και πρέπει να απαντήσει. Ο ίδιος ο Σίλβα ζήτησε την συνδρομή της μεταφράστριας του Ολυμπιακού για να καταλάβει το τι συμβαίνει και το ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα. Δείτε στην Gallery το σχετικό βίντεο.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα