Μάλαγα - Βαλένθια 1-2

Μάλαγα - Βαλένθια 1-2

bet365

Ο Βάσκος φορ έκανε χατ τρικ και η Μπιλμπάο διέλυσε με 4-1 την Λα Κορούνια. Η Βιγιαρεάλ δεν ηττήθηκε στη Θέλτα (0-0) και καλπάζει για σεντόνι. Νίκες για Σεβίλλη (1-0 την Εϊμπάρ), Βαλένθια (1-2 στη Μάλαγα).

Σε τρομερό φεγγάρι βρίσκεται η Μπιλμπάο. Αφού πέρασε τη Μαρσέιγ στο Europa League και διέλυσε 3-0 τη Βαλένθια στο «Μεστάγια», τώρα έκανε το ίδιο εντός έδρας και με τη Λα Κορούνια. Ας όψεται βέβαια η εκπληκτική συνεργασία του Σουσαέτα με τον Αντούριθ, η οποία οδήγησε στο γεμάτο 4-1. Ο Μουνιαΐν άνοιξε το σκορ (13') και έπειτα ο Σουσαέτα σέρβιρε και ο σέντερ φορ των Βάσκων πυροβόλησε τρεις φορές (36', 53', 60') για να απογειωθεί στα 17 γκολ στη φετινή La Liga. Ο Οριόλ Ριέρα (50') είχε μειώσει στο γκολ, αλλά η Λα Κορούνια παραμένει σε τραγικό ντεφορμάρισμα, καθώς είναι η μόνη στην Ισπανία χωρίς νίκη στο 2016. Οσο για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, βρέθηκε στο -1 από την Ευρώπη.



Καπαρώνει τετράδα η Βιγιαρεάλ
Αυτό που κάνει φέτος το Κίτρινο Υποβρύχιο είναι φοβερό. Δεν ηττήθηκε ούτε στο Βίγο και με αυτό το 0-0 κόντρα στη Θέλτα πέτυχε δύο πράγματα. Το σημαντικότερο ήταν ότι κράτησε την αντίπαλο της στο -11 και στο +9 από τη Σεβίλλη ουσιαστικά μπορεί να αισθάνεται ότι παίζει με μεγάλο πλεονέκτημα για την 4η θέση. Το παιχνίδι γενικότερα είχε πολλές φάσεις για 0-0 και η συνέπεια του ήταν η Βιγιαρεάλ να διευρύνει το αήττητο της στα 15 παιχνίδια (9 νίκες, 6 ισοπαλίες), ενώ αυτό ήταν το έκτο διαδοχικό που δεν δέχτηκε γκολ στο πρωτάθλημα.


Να 'ναι καλά ο Καμενί
Ο Κάρλος Καμενί φώναζε ότι τον έσπρωξε ο Τσερίσεβ. Ωστόσο, ακόμα και έτσι να συνέβη, δεν γίεται αυτό που έκανε ο ίδιος. Δεν υπάρχει καμία λογική στο πως κάρφωσε με κίνηση αλά βόλεϊ σε πρώτο χρόνο τη μπάλα στην δική του εστία σε σέντρα του Φεγκουλί (41'). Ηταν το σημείο που ισοφάρισε η Βαλένθια μέσα στη Μάλαγα, η οποία είχε προηγηθεί με τον Τσοπ (14') και έλεγχε το ματς. Τελικά ο Τσερίσεβ έβαλε και ένα πλασέ (50') και έτσι οι Νυχτερίδες πέρασαν από το «Ροσαλέδα», βρίσκοντας για λίγο πάλι την ηρεμία τους.



Στο κόλπο της τετράδας η Σεβίλλη
Στο γήπεδο της η Σεβίλλη μεταμορφώνεται και μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Η αλήθεια είναι ότι υποδεχόμενη την Εϊμπάρ, δεν ήταν καλή, αλλά ακόμα και έτσι το ματσάκι το πήρε με 1-0. Ο Γιορέντε βρήκε δίχτυα νωρίς (11'), μα οι Βάσκοι που απείλησαν, δεν μπόρεσαν να απαντήσουν και γνώρισαν την έκτη ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια τους. Οι Ανδαλουσιανοί όμως είδαν το νικηφόρο σερί τους στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» να φτάνει τον εκπληκτικό αριθμό 12. Πλέον σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Βιγιαρεάλ, την πλησίασαν στο -9 και ελπίζουν για το θαύμα της τετράδας.


 

LA LIGA Τελευταία Νέα