Ξάνθη: Χωρίς Σκούρτη η προπόνηση

Ξάνθη: Χωρίς Σκούρτη η προπόνηση

bet365

Την προετοιμασία της για το ματς με την Καλλονή συνεχίζει η ομάδα της Ξάνθης.

Με το μυαλό στην Καλλονή, η ομάδα της Ξάνθης έκανε σήμερα, Τετάρτη, πρωινή προπόνηση, με το πρόγραμμα να είναι διπλό. Για αρχή, υπήρξε προβολή του προηγούμενου αγώνα, όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε στους παίκτες του λάθη, αλλά και σωστά πράγματα που έκαναν, πραγματοποιώντας ανάλυση.

Η συνέχεια περιελάμβανε ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και το αερόβιο τρέξιμο με τις ασκήσεις συναρμογής στην προθέρμανση. Ακολούθως, το βάρος έπεσε σε τομείς της τακτικής με τους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν τις οδηγίες του Ρουμάνου τεχνικού. Από το πρόγραμμα απουσίαζε ο Βασίλης Σκούρτης, ο οποίος έχει ενσωματωθεί με την Εθνική Ενόπλων. Επίσης, για το ματς με την Καλλονή δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Λουσέρο, Μπέρτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα