Τζώρτζογλου: «Αρκετά ταλαιπωρήθηκε ο Εργοτέλης»

Τζώρτζογλου: «Αρκετά ταλαιπωρήθηκε ο Εργοτέλης»

Τζώρτζογλου: «Αρκετά ταλαιπωρήθηκε ο Εργοτέλης»

Την έκπληξή του για τις σκέψεις μη διάλυσης της ΠΑΕ Εργοτέλης, εξέφρασε ο Γιάννης Τζώρτζογλου. 

Την αντίδραση του Γιάννη Τζώρτζογλου, προκάλεσε η σκέψη-πρόθεση του Δημήτρη Παπαουτσάκη να μην προχωρήσει στην εκκαθάριση της ΠΑΕ Εργοτέλης. 

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Με μεγάλη μου έκπληξη πληροφορήθηκα την πρόθεση του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Εργοτέλης, Δημήτρη Παπουτσάκη, να μην προβεί σε λύση κι εκκαθάριση της ΠΑΕ (όπως έχουν κάνει όλες ανεξαιρέτως οι ΠΑΕ σε αντίστοιχες περιπτώσεις) άλλα σε πώληση του ενεργητικού με ειδική εκκαθάριση και διατήρηση της εταιρείας, κάτι το οποίο ενδεχομένως να έχει καταστροφικές συνέπειες για το μέλλον του Εργοτέλη.

Είναι προφανής ο στόχος του ν’ αποφύγει με κάθε τρόπο και μέσο τις ευθύνες του για την χρεοκοπία της ΠΑΕ, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεων του στον Εργοτέλη.

Ως εκ των βασικών μετοχών της ΠΑΕ Εργοτέλης, έχοντας όχι μονό νόμιμο συμφέρον άλλα και ηθικό χρέος, κάλω τον μεγαλομέτοχο Δ. Παπουτσάκη να ενημερώσει αναλυτικά τους λοιπούς μετόχους άλλα και γενικότερα τον κόσμο του Εργοτέλη για τις προθέσεις του και να μην προβεί σε καμία απολύτως ενέργεια η απόφαση χωρίς την σύμφωνη γνώμη του συνόλου των μετοχών.

Ο Εργοτέλης έχει αρκετά ταλαιπωρηθεί από τους χειρισμούς και τις αποφάσεις του Δ. Παπουτσάκη. Ελπίζω ότι αυτό δεν θα συνεχιστεί έτσι ώστε να μπορέσει να κλείσει ομαλά αυτό το κεφάλαιο στην ιστορία του Εργοτέλη, χωρίς περαιτέρω συνέπειες για τον σύλλογο.

Γιάννης Τζώρτζογλου
Βασικός Μέτοχος ΠΑΕ Εργοτέλης»

Best of internet