Θέλει να μείνει ο Ίλιτς

Θοδωρής Βασίλης
Θέλει να μείνει ο Ίλιτς

bet365

Ο Μπράνα Ίλιτς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr o ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ένα από τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι και του Μπράνα Ίλιτς. Ο Σέρβος επιθετικός διανύει την τέταρτη χρονιά του στην ομάδα και στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος. Ο ίδιος όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr επιθυμεί διακαώς την παραμονή του στον ΠΑΣ Γιάννινα κάτι που έχει εκμυστηρευτεί στους ανθρώπους του συλλόγου.

Από την πλευρά τους οι Ηπειρώτες εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο παραμονής, αλλά όπως τονίζουν αυτό που καίει αυτή την στιγμή την ομάδα είναι η εξασφάλιση της άδειας ενόψει της νέας χρονιάς μεταθέτοντας τις όποιες εξελίξεις για τον Απρίλιο όταν και θα έχουν ανακοινωθεί και οι αποφάσεις της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Τον Παναιτωλικό φιλοξενεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Η Sportingbet προσφέρει σε απόδοση 2.10 τη νίκη του ΠΑΣ.

Χαρακτηριστικό της επιθυμίας του Ίλιτς να παραμείνει στην ομάδα είναι ότι αυτή την στιγμή δεν έχει ψαχτεί για κάποια άλλη ομάδα και περιμένει τον ΠΑΣ, κάτι που δήλωσε και στο gazzetta.gr ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Ζόραν Κρνέτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα