Χωρίς Μαρινάκη στην Τούμπα

Χωρίς Μαρινάκη στην Τούμπα

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να μη ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Το πρωί της Τετάρτης η τελευταία σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα.
Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» αποφάσισε να μην μεταβεί στην Θεσσαλονίκη ενόψει του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ, κάτι που λίγο έως πολύ αναμενόταν. Στον Ολυμπιακό έτσι και αλλιώς δεν θέλουν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και γενικά επιδιώκουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Το πρωί της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί η τελευταία σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα. Εκτός από τους εκπροσώπους των δύο ομάδων εκεί θα βρεθούν στελέχη της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, της ΕΠΟ και της ΔΕΑΒ. Οι δύο ομάδες θα ενημερώσουν τους διαιτητές για τις εμφανίσεις τους, ενώ στην συνέχεια η αστυνομία θα παρουσιάσει το σχέδιο της για την μετάβαση των «ερυθρόλευκων» από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και αντίστροφα. Όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta.gr ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει από τον ΠΑΟΚ να τύχει ανάλογης φιλοξενίας με το Καραϊσκάκη.
Οι Θεσσαλονικείς έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να γίνει ένα παιχνίδι μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και να το χαρεί ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα