Ψάχνουν τον νέο Καρέλη

Ψάχνουν τον νέο Καρέλη

bet365

Σε τέσσερα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ βρέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr εκπρόσωποι τριών βελγικών ομάδων για να εντοπίσουν τους παίκτες για την νέα χρονιά.

Η εντυπωσιακή παρουσία του Νίκου Καρέλη στην Γκένκ έχει ως αποτέλεσμα αρκετές βελγικές ομάδες να έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στο Ελληνικό πρωτάθλημα αναζητώντας υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους . Εκπρόσωποι των Λόκερεν , Γκένκ και Μέχελεν βρέθηκαν το τριήμερο σε τέσσερα γήπεδα, Νέα Σμύρνη, Καραϊσκάκη, ΟΑΚΑ και Περιστέρι και σχημάτισαν άποψη για αρκετούς Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές.

Στα μπλοκάκια τους σημείωσαν αρκετά ονόματα τα οποία θα ξανά δουν σε μια νέα τους επίσκεψη το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα. Η μεταγραφή του Καρέλη στην Γκενκ άνοιξε μια ακόμα πόρτα κυρίως για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές σ' ένα πρωτάθλημα δυνατό με υγιείς οικονομικά ομάδες που διαπρέπουν κάθε χρόνο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα