ΠΑΟΚ: Επιθεωρεί τα μέτρα ασφαλείας ο Σαββίδης

ΠΑΟΚ: Επιθεωρεί τα μέτρα ασφαλείας ο Σαββίδης

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης από το απόγευμα της Τρίτης (1/3) βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και αύριο (2/3) θα επιθεωρήσει τα μέτρα τα μέτρα ασφαλείας για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Πουλήθηκαν 12.500 εισιτήρια.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη μετά το ταξίδι που πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες στην Νέα Υόρκη. Ο Ιβάν Σαββίδης πριν αναχωρήσει για την Αμερική συναντήθηκε με στελέχη του Δικέφαλου και συζήτησαν για τα μέτρα ασφαλείας που θα λάβει η ΠΑΕ προκειμένου να μη συμβεί το παραμικρό εντός, αλλά και εκτός γηπέδου. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ αύριο (2/3) λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα θα βρεθεί στην Τούμπα προκειμένου να επιθεωρήσει ο ίδιος αν όλα έχουν γίνει βάσει του σχεδίου. Όσον αφορά το ενδεχόμενο ο Σαββίδης να παρακολουθήσει το παιχνίδι από την Θύρα 4 θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο.

Πουλήθηκαν 12.500 εισιτήρια

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχουν διατεθεί περίπου 12.500 εισιτήρια από τα περίπου 19.500 που είχαν εκδοθεί.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα