Πιθανότητα να μην κλείσει βοηθό ο Μάντζιος

Πιθανότητα να μην κλείσει βοηθό ο Μάντζιος

bet365

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει κλείσει ακόμα βοηθό και επειδή οδεύουμε προς το τέλος της σεζόν μπορεί να μην το πράξει για φέτος. Κρίσιμη η προπόνηση της Τετάρτης για Ουόν και δύο τιμωρημένοι.

Ο έμπειρος προπονητής δεν έχει πάρει ακόμα τον άμεσο συνεργάτη του μετά την αποχώρηση του βοηθού του. Ο Κύπριος Σάββας Σοφοκλέους είχε αφήσει τον Λεβαδειακό για προσωπικούς λόγους και ο Άκης Μάντζιος δεν έχει... κλειδώσει ακόμα το επόμενο δεξί του χέρι.

Υπάρχει η πιθανότητα να μην κλείσει τελικώς βοηθό για το υπόλοιπο της σεζόν και απλώς να υπάρξει η προεργασία για του χρόνου. Επιπροσθέτως για τον Ουόν είναι σημαντική η προπόνηση της Τετάρτης για την ετοιμότητά του ενώ οι Τριποτσέρης και Μουλόπουλος είναι τιμωρημένοι για τον αγώνα με αντίπαλο τη Βέροια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα