Με το βλέμμα στην ΑΕΚ η πρώτη του Χάβου!

Gazzetta team
Με το βλέμμα στην ΑΕΚ η πρώτη του Χάβου!

bet365

Τη νίκη επί της ΑΕΚ ζήτησε από τους παίκτες του ο νέος προπονητής του Αστέρα Μάκης Χάβος, με τον έμπειρο τεχνικό να ρίχνει το βάρος στην ψυχολογία.

Νέα εποχή για τον Αστέρα Τρίπολης, εποχή Μάκη Χάβου με τον έμπειρο προπονητή να πραγματοποιεί σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Αρχικά η διοίκηση των Αρκάδων παρουσίασε τον Χάβο στους παίκτες του και αυτός στην πρώτη του ομιλία τους ζήτησε μεταξύ άλλων τη νίκη επί της ΑΕΚ στη Τρίπολη στο επόμενο εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουν να προλάβουν το... τρένο της πεντάδας.

Ο Χάβος έριξε και θα συνεχίσει να ρίχνει και τις επόμενες ημέρες το βάρος στην ψυχολογία, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί πως οι παίκτες αυτοί ξέχασαν το ποδόσφαιρο που ήξεραν. Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε πολλές ασκήσεις κατοχής μπάλας με τον νέο προπονητή να δείχνει με την πρώτη πως θέλει ο Αστέρας να έχει την κυκλοφορία της μπάλας και να κάνει το παιχνίδι του.

Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο. Ο Ιωαννίδης είχε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό, προπονήθηκε ατομικά και την Τετάρτη (02/03) θα μπει σε κανονικό ρυθμό, ο Κιτοκό έχει υποστεί κάταγμα στα πλευρά. Επίσης ο Τσοκάνης βρίσκεται σε φάση επανένταξης, ενώ ευχάριστα είναι τα νέα που αφορούν τον Τριανταφυλλόπουλο καθώς ξεκίνησε τρέξιμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα