Δοκιμή Σίλβα με Ντα Κόστα στην άμυνα

Δοκιμή Σίλβα με Ντα Κόστα στην άμυνα

bet365

Σύμφωνα με τις δοκιμές του Σίλβα στην προπόνηση της Τρίτης ο Ντα Κόστα έχει αποκτήσει προβάδισμα έναντι του Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Όχι πολλά λόγια αλλά... πράξεις θέλει ο Ίβηρας.

Ο 38χρονος προπονητής σε σχέση με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο για την 11άδα με τον ΠΑΟΚ δοκίμασε περισσότερο μαζί τους Αλμπέρτο Μποτία και Μανουέλ Ντα Κόστα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως ο Πορτογαλομαροκινός στόπερ έχει το πάνω χέρι αναφορικά με τον Δημήτρη Σιόβα που έχει προπονηθεί και λίγο για το ντέρμπι της Τούμπας. Και ακόμα δεν είναι και τόσο καλά στα... πατήματά του και μπορεί να βρεθεί ακόμα και εκτός αποστολής. Ο Σίλβα απέφυγε τα πολλά λόγια στους παίκτες του.

Περιμένει... πράξεις στο γήπεδο. Εξάλλου τους έχει ήδη μιλήσει όπως μπορείτε να θυμηθείτε εδώ. Και σε σχέση με τον δικέφαλο του Βορρά τους έχει πει και τους έχει δείξει όλα όσα πρέπει. Η άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη αναμενόταν το βράδυ της Τρίτης ενώ ανήμερα του αγώνα θα υπάρξει ένα χαλάρωμα αλλά και οι τελικές οδηγίες πριν τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα