Πέτριτς: «Θέλει να μείνω ο Στραματσόνι»

Πέτριτς: «Θέλει να μείνω ο Στραματσόνι»

Gazzetta team
Πέτριτς: «Θέλει να μείνω ο Στραματσόνι»

bet365

Ο Μλάντεν Πέτριτς σκεφτόταν να αποσυρθεί το καλοκαίρι, μιας και το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό λήγει, ωστόσο αποκάλυψε πως ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει να τον κρατήσει και τη νέα σεζόν στο «τριφύλλι».

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση παραμονής του Μλάντεν Πέτριτς στον Παναθηναϊκό για ακόμα ένα χρόνο. Ο 35χρονος Κροάτης, σκεφτόταν να κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν, ωστόσο όπως αποκάλυψε στην ιστοσελίδα «mopo.de», ο Στραματσόνι τον θέλει και του χρόνου στην ομάδα.

«Έχω στο μυαλό μου ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σεζόν μου ως ποδοσφαιριστής. αλλά ο νέος προπονητής μου στον Παναθηναϊκό, ο Αντρέα Στραματσόνι, θέλει να ανανεώσω. Τώρα αναρωτιέμαι τι είναι το καλύτερο για μένα», είπε αρχικά...

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει. Όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές με συμβουλεύουν να παίξω όσο περισσότερο μπορώ, γιατί διαφορετικά θα το μετανιώσω».

Ενώ τέλος για το αν θα δούλευε σε Ελβετία ή Γερμανία, είπε: «Το ερώτημα είναι εάν θα δουλέψω στην Ελβετία ή στη Γερμανία. Εάν θα επιλέξω τη Γερμανία, τότε για αρχή θα εγκατασταθούμε στο Αμβούργο. Ξέρουμε την πόλη πολύ καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα