Πολύ ψηλά ο πήχης για τεχνικό διευθυντή

Πολύ ψηλά ο πήχης για τεχνικό διευθυντή

Νίκος Αθανασίου
Πολύ ψηλά ο πήχης για τεχνικό διευθυντή

bet365

Ο Παναθηναϊκός δεν... καίγεται για να καλύψει το κενό του τεχνικού διευθυντή και θα το κάνει μόνο αν προκύψει κάτι πολύ εξαιρετικό. Τα «γιατί» αυτής της επιλογής.

Μετά την λύση της συνεργασίας με τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο, η θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό έμεινε... ορφανή και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει διάθεση από την διοίκηση του «τριφυλλιού» να καλύψει το κενό. Το επόμενο διάστημα και προς το τέλος της χρονιάς θα εξεταστούν κάποιες περιπτώσεις, ωστόσο, ο πήχης από τον Γιάννη Αλαφούζο έχει μπει πολύ ψηλά και θα έχουμε... γάμο μόνο αν κάποιος από τους υποψηφίους καλύψει όλο το σούπερ απαιτητικό «πακέτο» που έχει θέση ως κριτήριο ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού».

Ο πήχης αυτή την στιγμή είναι πολύ ψηλά-λέμε αυτή την στιγμή καθώς τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν πολύ γρήγορα- για δύο λόγους.

1) Η εμπιστοσύνη που έχει ο Γιάννης Αλαφούζος στον Αντρέα Στραματσόνι. Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ έχει δώσει εν λευκώ την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Ιταλό τεχνικό, o οποίος σε συνεργασία με τον Αλαφούζο προσπαθεί να «στήσει» ένα παγκόσμιο δίκτυο για αγορές και πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Ο «mr. ΣΚΑΪ» δεν ακούει κουβέντα για τον 39χρονο κόουτς και σκοπεύει να τον στηρίξει, όπως έκανε και με τον Γιάννη Αναστασίου. Ίσως και ακόμη περισσότερο...

2) Η διοίκηση του συλλόγου θεωρεί πως η συνεργασία με τους προηγούμενους τεχνικούς διευθυντές την τελευταία τετραετία δεν οφέλησε όσο θα έπρεπε το κλαμπ και βάσει αυτής της κρίσης η επόμενη επιλογή θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική, «στοχευμένη» και με πολύ μικρό ρίσκο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα