Αποθεραπεία και spa στον Ατρόμητο!

Αποθεραπεία και spa στον Ατρόμητο!

Νίκος Μαρούδας
Αποθεραπεία και spa στον Ατρόμητο!

bet365

Η νίκη επί του Ηρακλή ανήκει ήδη στο παρελθόν για τον Ατρόμητο, με τους ποδοσφαιριστές να ξεκινούν με αποθεραπεία και spa την προετοιμασία τους για τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ.

Πολύ σημαντική ήταν για τον Ατρόμητο η νίκη επί του Ηρακλή, αλλά ήδη οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο έχουν αφήσει πίσω τους αυτό το τρίποντο. Μπροστά τους έχουν τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και θέλουν να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι.

Τα χρονικά περιθώρια για την προετοιμασία της ομάδας είναι πολύ στενά, με τον Ατρόμητο να κάνει μόλις δυο προπονήσεις. Στην πρώτη όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στον Ηρακλή έκαναν αποθεραπεία και spa, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Τραϊανός Δέλλας, αναμένεται κόντρα στην ΑΕΚ την Πέμπτη, να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές, κυρίως στην μεσοεπιθετική γραμμή, ώστε να έχει όσο πιο φρέσκια μπορεί την ομάδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα