Ο Σάντσεθ είναι και πάλι εδώ!

Ο Σάντσεθ είναι και πάλι εδώ!

Ο Σάντσεθ είναι και πάλι εδώ!

Ο Ισπανός στόπερ μετά τον σοβαρό τραυματισμό στις αρχές του 2016, προπονήθηκε την Τρίτη κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

7 Ιανουαρίου 2016. ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός. Ο Στέφανος Κοτσόλης βγαίνει να «καθαρίσει» μια φάση στον αέρα, άθελά του «γκρεμίζει» τον Σέρχιο Σάντσεθ και ο Ισπανός στόπερ αποχωρεί με ασθενοφόρο και διακομίζεται στο νοκοσομείο! Η διάγνωση κάνει λόγο για κάταγμα στο βραχίωνα, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός περνάει τις πόρτες του χειρουργείου και μπαίνει στα... πιτς! Περίπου δύο μήνες αργότερα και αφού δούλεψε πολύ όλο αυτό το διάστημα, ο Σάντσεθ είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος. Έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της Τρίτης, τέθηκε στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι και πλέον είναι στο χέρι του Ιταλού το πότε θα χρησιμοποιήσει ξανά τον 29χρονο άσο.

Από κει και πέρα, στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Στέφανος Κοτσόλης ενώ το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, παιχνίδι με μπάλα, ανοίγματα, τακτική και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Ο Νάνο απουσίασε με άδεια(έγινε μπαμπάς τις προηγούμενες ημέρες), ο Πέτριτς έκανε μέρος της προπόνησης και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ο Μπουμάλ ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπεργκ έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Best of internet