Εξετάσεις την Τρίτη ο Μπαρτολίνι

Εξετάσεις την Τρίτη ο Μπαρτολίνι

Ακόμα ένα πρόβλημα τραυματισμού για τον έμπειρο αμυντικό του Ηρακλή, που θα απουσιάσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. 

Εξετάσεις την Τρίτη ο Μπαρτολίνι

Ενοχλήσεις τους κοιλιακούς, ανάγκασαν τον Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι να αποχωρήσει από το χτεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου έγινε αναγκαστική αλλαγή στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Ο έμπειρος αμυντικός, όπως είπε και στην συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Παπαδόπουλος, είχε εδώ και καιρό ενοχλήσεις και έκανε ειδικό πρόγραμμα για να παίξει στο Περιστέρι. 

Όπως όλα δείχνουν, ο Αργεντινός θα μείνει για δύο εβδομάδες εκτός, αν και τα ασφαλέστερα συμπεράσματα θα βγουν μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα κάνει αύριο, Τρίτη. Όπως έλεγε ο ίδιος, πάντως, κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, πονούσε πολύ. Κάτι που είναι λογικό, βέβαια, αφού είναι ένα ιδιαίτερο σημείο, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει τραυματισμό σε κοιλιακούς-προσαγωγούς. 

Τέλος, εκτός πλάνων για το ματς με τον Ολυμπιακό, είναι και ο Γιώργος Σαραμαντάς, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του, με τον Βασίλη Καραγκούνη να παίρνει - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - την θέση του και να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα του Γηραιού. 
 

Best of internet