Εξετάσεις την Τρίτη ο Μπαρτολίνι

Ακόμα ένα πρόβλημα τραυματισμού για τον έμπειρο αμυντικό του Ηρακλή, που θα απουσιάσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. 

Ενοχλήσεις τους κοιλιακούς, ανάγκασαν τον Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι να αποχωρήσει από το χτεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου έγινε αναγκαστική αλλαγή στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Ο έμπειρος αμυντικός, όπως είπε και στην συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Παπαδόπουλος, είχε εδώ και καιρό ενοχλήσεις και έκανε ειδικό πρόγραμμα για να παίξει στο Περιστέρι. 

Όπως όλα δείχνουν, ο Αργεντινός θα μείνει για δύο εβδομάδες εκτός, αν και τα ασφαλέστερα συμπεράσματα θα βγουν μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα κάνει αύριο, Τρίτη. Όπως έλεγε ο ίδιος, πάντως, κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, πονούσε πολύ. Κάτι που είναι λογικό, βέβαια, αφού είναι ένα ιδιαίτερο σημείο, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει τραυματισμό σε κοιλιακούς-προσαγωγούς. 

Τέλος, εκτός πλάνων για το ματς με τον Ολυμπιακό, είναι και ο Γιώργος Σαραμαντάς, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του, με τον Βασίλη Καραγκούνη να παίρνει - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - την θέση του και να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα του Γηραιού. 
 

Best of internet