Φουστέρ ο 17ος

Φουστέρ ο 17ος

Gazzetta team
Φουστέρ ο 17ος

bet365

Ο Νταβίντ Φουστέρ έγινε κόντρα στη Βέροια ο 17ος διαφορετικός σκόρερ του Ολυμπιακού στη φετινή Super League.

Το σχετικό θέμα του olympiacos.org:

«Το ματς με τη Βέροια ήταν ιστορικό. Κι αυτό επειδή ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 και κατέκτησε και μαθηματικά το 43ο πρωτάθλημά του πραγματοποιώντας, παράλληλα, και σχετικό ρεκόρ αναφορικά με την ταχύτητα με την οποία εξασφάλισε τον τίτλο.

Την ίδια στιγμή βελτίωσε μία ακόμη προσωπική του φετινή επίδοση. Ο λόγος για τονπλουραλισμό του στο σκοράρισμα στη φετινή Super League. Οι ερυθρόλευκοι του Μάρκο Σίλβα σκοράρουν με διαφορετικούς τρόπους ενώ από αγώνα σε αγώνα υπάρχει διαφοροποίηση και στους πρωταγωνιστές. Κόντρα στην Βέροια ήρθε ο Νταβίντ Φουστέρ να δώσει λύση πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα γκολ πριν έρθει ο Άλαν Πουλίδο και σφραγίσει την επικράτηση με ένα τρίτο.

Αυτά ήταν τα πρώτα γκολ του Ισπανού μεσοεπιθετικού στο φετινό πρωτάθλημα. Έγινε λοιπόν ο 17ος διαφορετικός σκόρερ του Θρύλου από την έναρξη του «μαραθωνίου». Πια ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά, απέχει μόλις ένα γκολ, στο να ισοφαρίσει την περυσινή (18) σχετική επίδοση και δύο από την προπέρσινη (19) η οποία αποτελεί και ρεκόρ (τουλάχιστον) από τη σεζόν 1998/99 μέχρι και σήμερα.

Με τη φανέλα του Θρύλου στη φετινή Super League έχουν σκοράρει, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό φωτογραφικό κολάζ που ετοιμάσαμε για σας, οι: Φορτούνης (16), Ιντέγε (7), Ντουρμάζ (6), Ντομίνγκεζ (5), Μποτία (4), Πουλίδο (3), Μιλιβόγεβιτς (3), Πάρντο (2), Φουστέρ (2) και (από 1) οι Ελαμπντελαουΐ, Κασάμι, Καμπιάσο, Σεμπά, Μαζουακού, Μπουχαλάκης, Φινμπόγκασον και Ντοσεβί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα