Tι του έφταιξε όλη η Αθήνα του Ιβάν Σαββίδη;

Tι του έφταιξε όλη η Αθήνα του Ιβάν Σαββίδη;

bet365

Ο Δήμος Μπουλούκος απορεί με τη δήλωση του Ιβάν Σαββίδη να διαλυθεί το αθηναϊκό ποδόσφαιρο με την οποία, εκτός από τα μέτωπα που ανοίγει, επισκιάζει την ως τώρα πορεία του στο άθλημα!

Πραγματικά εξεπλάγην όταν διάβασα την περίφημη ατάκα του Ιβάν Σαββίδη, «εγώ κοιμάμαι και ονειρεύομαι το αθηναϊκό ποδόσφαιρο να διαλυθεί τελείως!». Μία δήλωση που έγινε μπροστά σε κόσμο και από το πουθενά ανοίγει μέτωπα, σε μία δύσκολη χρονική στιγμή, ένα μόλις 24ώρο πριν από τον ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ παρότι συνήθως ψύχραιμος και μετρημένος στα λόγια, αυτή τη φορά μάλλον αποφάσισε να παίξει το ρόλο του... ταύρου εν υαλοπωλείο! Θέλοντας να μιλήσει για τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου, επέλεξε να χωρίσει στα δύο το ελληνικό ποδόσφαιρο, επικρίνοντας την αθηναϊκή πλευρά!

Κανείς δεν είπε ότι όλοι είναι «άγγελοι» στην Αθήνα και προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους για το καλό της μπάλας, ενώ είναι και αρκετές οι περιπτώσεις κατά τις οποίες τα κέντρα της εξουσίας που βρίσκονται στην Αθήνα, έβγαλαν αδικαιολόγητες αποφάσεις εις βάρος ομάδων εκτός του Λεκανοπεδίου.

Ωστόσο αυτό δεν δικαιολογεί την υπερβολική ατάκα του κυρίου Σαββίδη, ο οποίος σε τελική ανάλυση καλείται να κατονομάσει όσους – κατά τη γνώμη του – πρέπει να... διαλυθούν αποφεύγοντας το «τσουβάλιασμα» όλου του αθηναϊκού ποδοσφαίρου! Οι ευθύνες για οτιδήποτε κακό συμβαίνει δεν αναλογούν σε όλους, αλλά πρέπει να επιμερίζονται και να αποδίδονται σε αυτούς που επηρεάζουν τις αποφάσεις. Δεν είναι όλοι ίδιοι, ούτε έχουν όλοι δύναμη, ούτε να αποφασίζουν, ούτε καν να επηρεάζουν, άρα η γενικότητα περί διάλυσης του αθηναϊκού ποδοσφαίρου μάλλον άστοχη ήταν.

Οπως άστοχη ήταν και η επιλογή της στιγμής που επέλεξε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ να κάνει την συγκεκριμένη δήλωση. Βρισκόμαστε μόλις κάποιες ώρες πριν από τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ακολουθούν η ρεβάνς και τα πλέι οφ και πολύ φοβάμαι, ότι χωρίς λόγο και αιτία, ο Ιβάν Σαββίδης δυναμιτίζει το κλίμα!

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου του Βορρά έχει, στα λίγα χρόνια της παρουσίας του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προσφέρει πραγματικά πάρα πολλά. Εκανε τον ΠΑΟΚ οικονομικά υγιή ξεπληρώνοντας τα παλιά του χρέη, προσπαθεί να δημιουργήσει μία νέα και δυνατή ομάδα, πασχίζει για την εξυγίανση του αθλήματος και επιχειρεί να πολεμήσει τη βία, στιγματίζοντας τους πρωταίτιους των επεισοδίων που έχουν γίνει τον καιρό του στην Τούμπα. Ωστόσο, πολύ φοβάμαι ότι με αυτή τη δήλωση, δίνει μία δυνατή κλωτσιά στην καρδάρα με το γάλα, που ο ίδιος με τόσο κόπο και προσπάθεια γέμιζε ως τώρα στον ΠΑΟΚ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος