Η... νέα ΑΕΛ του Τσιώλη!

Η... νέα ΑΕΛ του Τσιώλη!

Η... νέα ΑΕΛ του Τσιώλη!

bet365

Οι «βυσσινί» ανεβάζουν στροφές ενόψει του κομβικού ντέρμπι με τον Απόλλωνα και το ντεμπούτο του Τσιώλη.

Η ΑΕΛ ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και ο νέος της προπονητής, Σάκης Τσιώλης, έχει... σηκώσει μανίκια και προσπαθεί να φέρει τις απαραίτητες αλλαγές. Πάντα με το σωστό μέτρο, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, χωρίς να μπερδέψει τους παίκτες του.

Οι πρώτες εντυπώσεις που έχει σχηματίσει για τους παίκτες του, είναι πολύ θετικές, ενώ παρουσιάστηκε και ιδιαίτερα... διαβασμένος, κάτι που έκανε πολύ καλή εντύπωση. Όπως έχει δείξει στις προπονήσεις, μάλιστα, σκοπεύει να κάνει αλλαγές «καίριες», χωρίς να γκρεμίσει το πλάνο της ομάδας, που έτσι κι αλλιώς πρωταγωνιστούσε.

Ένα βασικό κομμάτι στο οποίο παρατηρείται αλλαγή, είναι στην δυναμική της προπόνησης, αφού, όπως συζητιέται στα «πηγαδάκια» των παικτών, είναι άλλου επιπέδου. Συγκεκριμένα, μπορεί να δουλεύουν πάνω στην τακτική, όμως οι ρυθμοί είναι πολύ υψηλοί και οι ποδοσφαιριστές ολοκληρώνουν το πρόγραμμα εξουθενωμένοι!

Άλλωστε, υπήρξε και το... άτυπο ρεπό αυτής της αγωνιστικής, που έδωσε την ευκαιρία να γίνει πιο σωστή δουλειά, με περισσότερες ημέρες προσαρμογής. Όσο περνούν οι μέρες, πάντως, οι ρυθμοί αναμένεται να πέφτουν, προκειμένου οι «βυσσινί» να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο μεγάλο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, που δεν υπάρχει περιθώριο για απώλεια!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα