Πογιέτ: «Τί είναι αυτά που κάνετε;»

Πογιέτ: «Τί είναι αυτά που κάνετε;»

Gazzetta team
Πογιέτ: «Τί είναι αυτά που κάνετε;»

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και γι' αυτό το λόγο προσπάθησε να αφυπνίσει τους «κιτρινόμαυρους» με την ομιλία του στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

«Τί είναι αυτά που κάνετε; Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω, δεν σας αναγνωρίζω. Όλο λάθη, λάθη, λάθη. Όπου κι αν κοιτούσα εσείς κάνατε λάθη και δίνατε εύκολα την μπάλα στον αντίπαλο. Αν νομίζετε ότι έτσι μπορούμε να νικήσουμε είστε γελασμένοι. Αυτή δεν είναι εικόνα ομάδας. Δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος συγκέντρωσης και τους επιτρέπετε να κάνουν αυτοί το παιχνίδι τους», φαίνεται πως ήταν μερικά από τα λόγια του, σύμφωνα με την «Ωρα των Σπορ».

Παράλληλα, ακόμα και μετά το τέλος του αγώνα και την τελική επικράτηση, απέφυγε να θριαμβολογήσει, τονίζοντας: «Συνήλθαμε κάπως στο δεύτερο ημίχρονο. Όχι ότι παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο, αλλά αποφύγαμε τα πολλά λάθη και είναι σημαντικό ότι νικήσαμε σε ένα ντέρμπι χωρίς να παίξουμε καλά»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα