Μέρσον: «Πρέπει να φύγει ο Βενγκέρ αν χαθεί το πρωτάθλημα»

Μέρσον: «Πρέπει να φύγει ο Βενγκέρ αν χαθεί το πρωτάθλημα»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μέρσον: «Πρέπει να φύγει ο Βενγκέρ αν χαθεί το πρωτάθλημα»

bet365

Ο παλαίμαχος άσος της Άρσεναλ, Πολ Μέρσον δεν μάσησε τα λόγια του δηλώνοντας πως ο Αρσέν Βενγκέρ θα πρέπει να παραιτηθεί εάν Τότεναμ ή Λέστερ κατακτήσουν τον τίτλο!

Απογοητευμένος από τις επιλογές του Αρσέν Βενγκέρ εμφανίστηκε ο Πολ Μέρσον θεωρώντας πως ο Αλσατός έχει τεράστια ευθύνη για το γεγονός πως η Άρσεναλ κινδυνεύει να χάσει και το φετινό πρωτάθλημα.

«Εάν η Σίτι δεν κατακτήσει τον τίτλο και το κάνουν Τότεναμ ή Λέστερ τότε ο Αρσέν Βενγκέρ θα πρέπει να φύγει.

Εάν κάθεσαι και λες στους πιστούς οπαδούς της Άρσεναλ πως δεν χρειάζεσαι μεταγραφές στο ξεκίνημα της σεζόν και δεν κατακτάς το πρωτάθλημα λόγω της Λέστερ ή της Τότεναμ τότε δεν ξέρω πως θα το δικαιολογήσεις», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος εξτρέμ προσθέτοντας:

«Εάν η Μάντσεστερ Σίτι κατακτήσει το πρωτάθλημα θα μπορούσε να ισχυριστεί πως έχουν όλα τα χρήματα του κόσμου και αγοράζουν όποιον θέλουν. Αν όμως το πάρουν Λέστερ ή Τότεναμ και έχει πει 'δεν χρειάζομαι παίκτες΄ δεν βλέπω πως θα κρατήσει την δουλειά του. Η Άρσεναλ έχει να δώσει 12 τελικούς.

Την Κυριακή βγήκαν με τη νοοτροπία πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει πολλούς τραυματισμούς και πως παίζει με παιδιά. Είναι κάτι που με ενοχλεί. Ο κόσμος στρέφεται κατά των παικτών αλλά ο προπονητής θα πρέπει να τους ξυπνήσει σε αυτά τα παιχνίδια. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να είναι πέμπτη και να μην πραγματοποιεί καλή σεζόν αλλά είναι ακόμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παίζει μπροστά σε 75.000 κόσμο».

Ο Πολ Μέρσον φύλαξε το καλύτερο για το τέλος.

«Ο κόσμος μπορεί να λέει πως δεν υπάρχει καλύτερος από εκείνον στην ομάδα, αλλά υπάρχουν χιλιάδες προπονητές που μπορούν να έρθουν και να οδηγήσουν την Άρσεναλ στην τετράδα. Χιλιάδες προπονητές στον κόσμο θα ερχόνταν στην Άρσεναλ και θα έλεγαν 'δεν θέλω ούτε πένι, αλλά αν βγούμε στην τετράδα τότε πληρώστε με 10 εκατ. λίρες.

Κάθε προπονητής στον κόσμο θα έκανε αυτό το ντιλ. Η Άρσεναλ πάντα βρίσκεται στην τετράδα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα