ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μπερμπάτοφ

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μπερμπάτοφ

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ο οποίος ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στην Βουλγαρία. Ο 34χρονος επιθετικός βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μπερμπάτοφ

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ  είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Ηρακλή και έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο. Η επιστροφή του στου αγωνιστικούς χώρους είχε εκτιμηθεί πως θα γίνει σε έξι εβδομάδες. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ με την σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ βρέθηκε στην πατρίδα του προκειμένου να περάσει το πρώτο μέρος της θεραπείας του. Μάλιστα πήγε στο ιατρικό κέντρο της Τσάρσκογιε Σελό και τον είχε αναλάβει ο γιατρός, Μπίσερ Μπότσεβ.

Ο Μπερμπάτοφ είναι από σήμερα (29/2) στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα βρέθηκε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Βούλγαρος επιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα σε τρεις περίπου εβδομάδες. Από τον Δικέφαλο αναφέρουν πως ο 34χρονος ποδοσφαιριστής πάει καλά όμως έχει ακόμα δρόμο μπροστά του για να διανύσει.

 

Best of internet