Το καλύτερο deal για Πίτου Γκαρσία και Ατρόμητο

ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Το καλύτερο deal για Πίτου Γκαρσία και Ατρόμητο

Το καλύτερο deal για Πίτου Γκαρσία και Ατρόμητο

Το ποσό που έβαλαν οι «κυανόλευκοι» στα ταμεία τους, η επιθυμία του παίκτη αλλά και το αγωνιστικό σκέλος...

Μέσα σε λίγα 24ωρα εξελίχθηκαν όλα για την μεταγραφή του Πίτου Γκαρσία από τον Ατρόμητο στην Σεονγκάμ. Πως έγινε το deal; Ο Πίτου, τις προηγούμενες μέρες μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας και τους ενημέρωσε ότι υπάρχει πρόταση και θέλει να την... εκμεταλλευτεί από την Σεονγκάμ, ομάδα της Νότιας Κορέας.

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν, οι εμπλεκόμενες πλευρές ήταν σ' επαφές με την συμφωνία να κλείνει σε ένα ικανοποιητικό ποσό για τους Περιστεριώτες. Για τον λόγο αυτό έμεινε και εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από τον Ατρόμητο, ο Γκαρσία παραχωρήθηκε στην ομάδα της Νότιας Κορέας έναντι ενός ποσού λίγο πιο κάτω από 500.000 ευρώ. Όπως γίνεται κατανοητό λοιπόν, όταν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που σε λίγους μήνες έμενε ελεύθερος, το ποσό αυτό είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό για την ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

Ο Αργεντινός, εδώ και αρκετό καιρό φαινόταν πως δεν ήταν στις επιλογές του Τραϊανού Δέλλα για το υπόλοιπο της σεζόν. Το γεγονός αυτό... ανάγκασε τον ποδοσφαιριστή να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με δεδομένο πως έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Περιστεριώτες.

Αν μέσα σε αυτά τα λεφτά, προσθέσουμε και την μεταγραφή του Ναπολεόνι στην Ίστανμπουλ Μπασακσεχίρ που έφερε στα ταμεία του συλλόγου άλλα περίπου 400 χιλιάρικα, τότε ο Ατρόμητος μόνο κερδισμένος μπορεί να νιώθει από αυτές τις δύο παραχωρήσεις.

Best of internet