Άρης όπως Λάρισα

Απόστολος Παγώνης
Άρης όπως Λάρισα

bet365

Η εξέλιξη στην υπόθεση της Λάρισας θα βοηθήσει και τον Άρη προκειμένου να μην αντιμετωπίσει ο σύλλογος πρόβλημα στην ειδική εκκαθάριση καθώς σύμφωνα με το Υπουργείο Ανάπτυξης η παλιά ΠΑΕ δεν σχετίζεται με την σύσταση νέας.

Σύμμαχο βρήκε ο Άρης την ομάδας της Λάρισα στην προσπάθεια που κάνουν οι δύο σύλλογοι να τρέξουν την υπόθεση της ειδικής εκκαθάρισης.

Οι Θεσσαλοί έλαβαν από το Υπουργείο Ανάπτυξη ενημέρωση πως: «η νέα ΠΑΕ λειτουργεί ανεξάρτητα από την προηγούμενη, η οποία μπορεί να έχει ολοκληρώσει την εκκαθάρισή της, αλλά δεν έχει διαγραφεί από το ΓΕ.ΜΗ».

Οι Θεσσαλονικείς τις τελευταίες ημέρες έχουν ζητήσει ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και το έγγραφο που θα μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν στο δικαστήριο την Πέμπτης (3/3) για το θέμα της εκποίησης του Ν. Ρυσίου.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει δώσει εντολή στους νομικούς του συλλόγου να τρέξουν την υπόθεση προκειμένου να προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα σε περίπτωση που υπάρξει εμπλοκή με την σύσταση νέας ΠΑΕ.

Το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ειρήνη Μαρούπα, με νέες δηλώσεις της μίλησε για το θέμα της εκκαθάρισης υποστηρίζοντας πως θα σταθεί στο πλευρό του Άρη :«Προσωπικά, εισηγήθηκα και ελήφθη ομόφωνη απόφαση, από την ΕΕΑ, αυτό το παραμύθι να σταματήσει. Θα εκκαθαρίζεται πρώτα η παλιά Π.Α.Ε., θα πληρώνονται όσοι μπορούν από τα περιουσιακά στοιχεία της και μετά ο σύλλογος, ακόμα κι αν υπάρχουν χρέη σε εκκρεμότητα, θα φτιάχνει νέα Π.Α.Ε. χωρίς πρόβλημα. Θα βοηθήσουμε όλοι, κι εγώ προσωπικά, να γίνει η εκκαθάριση του Άρη».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα