«Να μη μείνουμε μόνο στην βοήθεια στους πρόσφυγες»

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
«Να μη μείνουμε μόνο στην βοήθεια στους πρόσφυγες»

bet365

Ο Ηρακλής ετοιμάζεται να συγκεντρώσει τρόφιμα και φάρμακα για να βοηθήσει τους πρόσφυγες στην Ειδομένη και μέσα από το gazzetta.gr ο άνθρωπος που... τρέχει την πρωτοβουλία, Νίκος Γραμμένος, μιλάει για τις προθέσεις της ΠΑΕ και τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν.

Μία πολύ σημαντική κίνηση «τρέχει» ο Ηρακλής, ο οποίος κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να συγκεντρωθούν τόσο τρόφιμα, όσο και φάρμακα, προκειμένου να σταλούν στην Ειδομένη. Εκεί που έχει μεταφερθεί η... καρδιά του προσφυγικού προβλήματος, με ανθρώπους να μην έχουν ούτε τα βασικά! Το gazzetta.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον άνθρωπο που έχει αναλάβει να οργανώσει όλο αυτό το εγχείρημα, τον Νίκο Γραμμένο από το τμήμα μάρκετινγκ του Γηραιού, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο σε αυτή την πράξη, όσο και σε αυτές που... έρχονται.

«Βασικός μας στόχος αυτή τη στιγμή, είναι να συγκεντρώσουμε κάποια βασικά τρόφιμα και φάρμακα, που θα δώσουν μία πρώτη... ανάσα σε αυτούς τους ανθρώπους. Οι κινήσεις μας γίνονται σε συνεργασία με δύο οργανώσεις, τους Γιατρούς του κόσμου και το praksis».

Όσο για το τι ακριβώς θα πρέπει να συγκεντρωθεί, σχολίασε: «Είναι τραγικό, αλλά οι ελλείψεις είναι στα απολύτως απαραίτητα, στα ποιο απλά πράγματα. Οι πρόσφυγες δεν έχουν ούτε μία καραμέλα για τον λαιμό... Θα υπάρξει ανακοίνωση με λίστα των αγαθών που θα ήταν καλό να συνεισφέρει ο κόσμος, για να γίνει σωστή δουλειά».

Βέβαια, ο Ηρακλής δεν θα περιμένει μόνο από τον κόσμο, με τον κ. Γραμμένο να τονίζει πως: «Εμείς σαν ΠΑΕ θα στείλουμε τρεις παλέτες, πάνω από 1.000 μπουκάλια δηλαδή. Περιμένουμε επίσης την απάντηση του χορηγού μας, της εταιρίας «Βίκος», για το αν θα συνεισφέρει κι αυτή με επιπλέον νερά. Παράλληλα, υπάρχει ακόμα μία συμφωνία με τους φούρνους «albus», που θα στείλουν 300 ατομικά τσουρέκια, διότι αυτά έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με το ψωμί».

Ότι προσκομίσουν οι οπαδοί, πάντως, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα συγκεντρωθεί και μαζί με όσα προαναφέραμε θα σταλούν με φορτηγό στα σύνορα. Αυτό, όμως, θα είναι μόνο η αρχή, όπως τονίζει, καθώς υπάρχει σκέψη και σοβαρή πρόθεση να μονιμοποιηθεί αυτή η πρωτοβουλία και να επεκταθεί. Όχι μόνο σε πρόσφυγες, αλλά και σε οικογένειες Ελληνικές, χτυπημένες από την κρίση.

«Πιστεύουμε πως πρέπει να είμαστε πάντα αλληλέγγυοι, τόσο με τους πρόσφυγες, όσο και με τους συμπατριώτες μας. Δεν είναι εθνικιστικό θέμα, να μην παρεξηγηθούν τα λεγόμενά μου. Απλά υπάρχουν και πολλές οικογένειες δίπλα μας με σοβαρά προβλήματα, ίσως ακόμα πιο μεγάλα κι από αυτά των προσφύγων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα