Ο Σιδηρόπουλος στο Euro 2016!

Ο Σιδηρόπουλος στο Euro 2016!

Η ελληνική διαιτησία επιστρέφει σε μεγάλες διοργανώσεις μετά από 8 χρόνια, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να μετέχει ως 4ος διαιτητής στην τελική φάση του Euro 2016 στην Γαλλία!

Ο Σιδηρόπουλος στο Euro 2016!
Τελευταία φορά που υπήρχε ελληνική διαιτητική συμμετοχή ήταν το 2008 στη διοργάνωση που φιλοξένησαν η Ελβετία και η Αυστρία, όπου είχε συμμετάσχει ως διαιτητής ο Κύρος Βασάρας με βοηθούς τον Δημήτρη Μποζατζίδη και Δημήτρη Σαραϊδάρη. 
 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Κύρος Βασάρας, είχε ξεκινήσει ως τέταρτος διαιτητής το 2000 και ο Τάσος Σιδηρόπουλος φαίνεται να βαδίζει στα βήματά του, με στόχο να εδραιωθεί ανάμεσα στους κορυφαίους διαιτητές της Ευρώπης, όπως είχε επιτύχει ο σημερινός Υπεύθυνος Ανάπτυξης Διαιτησίας της ΕΠΟ. Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ενημέρωσε με έγγραφό της την ΕΠΟ πως οι Σιδηρόπουλος και Ευθυμιάδης θα συμμετάσχουν στο προπαρασκευαστικό σεμινάριο, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γαλλία από τις 18 έως τις 21 Απριλίου. Μετά το πέρας του σεμιναρίου και των δοκιμασιών εκεί θα γίνει η τελική επιλογή των 94 αξιωματούχων διαιτησίας (διαιτητές, βοηθοί διαιτητές, επιπρόσθετοι, αναπληρωματικοί διαιτητές και αναπληρωματικοί βοηθοί διαιτητές) που θα επιστρέψουν στα γήπεδα της Γαλλίας για το τελικό τουρνουά.

Best of internet