Προβλήματα για Σίλβα ενόψει Τούμπας

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Προβλήματα για Σίλβα ενόψει Τούμπας

bet365

Στην προπόνηση της Τρίτης θα φανεί αν οι Ομάρ, Σιόβας και Μαζουακού θα είναι σε θέση να αγωνιστούν στο ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Ατομικό και για τον Ζντιέλαρ που έχει υποστεί αιμάτωμα.

Στον Ολυμπιακό αφήνουν πίσω τους την εξασφάλιση του πρωταθλήματος.

Από σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στο σημερινό πρόγραμμα, ο Μάρκο Σίλβα δεν είχε στη διάθεσή του τον Ζντιέλαρ, ο οποίος έχει υποστεί αιμάτωμα στην δεξιά ποδοκνημική και ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Επίσης, το πρόγραμμα θεραπείας τους ακολούθησαν κι οι Σιόβας, Ομάρ, Μαζουακού και έτσι η συμμετοχή τους ή όχι στο ματς της Τετάρτης θα ξεκαθαρίσει αύριο.

Φυσικά, οι Πάρντο-Ντουρμάζ δεν πήραν μέρος στο πρόγραμμα μιας και ακόμη ακολουθούν τις οδηγίες από το ιατρικό τιμ της ομάδας.

Όσον αφορά στο σημερινό πρόγραμμα, ο Μάρκο Σίλβα έδωσε προσοχή στην επιθετική λειτουργία της ομάδας του και στην ανάπτυξη, με την τακτική να παραμένει στις προτεραιότητες.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30, όπου στο τέλος της θα ανακοινωθεί κι η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα