Ο Τούχελ θύμισε... Κλοπ (vid)

Ο Τούχελ θύμισε... Κλοπ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Τούχελ θύμισε... Κλοπ (vid)

bet365

Η Ντόρτμουντ επικράτησε (3-1) με τα χίλια ζόρια της Χόφενχαϊμ, κάνοντας την ανατροπή με γκολ στο 80' και το 85' και ο Τόμας Τούχελ θύμισε κάτι από... Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο των Βεστφαλών!

Στο «Signal Iduna Park», οι οπαδοί της Ντόρτμουντ πέρασαν απίστευτα αγχωτικές στιγμές το απόγευμα της Κυριακής, μέχρι να δουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους να φτάνουν στη νίκη που ήρθε με γκολ στο 80ο, το 85ο και το 92ο λεπτό για το τελικό 3-1.

Η Χόφενχαϊμ είχε πάρει προβάδισμα από το 25' και το κρατούσε με νύχια και με δόντια, μέχρι να έρθουν οι Μχιταριάν, Ράμος και Ομπαμεγιάνγκ να φέρουν τα πάνω κάτω.

Θα παραμείνει στα θετικά αποτελέσματα η Ντόρτμουντ και με αντίπαλο την Ντάρμσταντ; Στο 1.40 προσφέρεται το διπλό στην Interwetten.

Στο δεύτερο γκολ των Βεστφαλών, που ολοκλήρωσε την ανατροπή κι έδειξε πλέον να τελειώνει το ματς καταρρακώνοντας τους παίκτες της Χόφενχαϊμ που «λύγισαν», ο Τόμας Τούχελ άρχισε να χοροπηδάει στον πάγκο, θυμίζοντας κάτι από τα έξαλλα ξεσπάσματα του Γιούργκεν Κλοπ που πλέον τα κάνει στον πάγκο της Λίβερπουλ!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα