Στραματσόνι: «Δεν γίνεται να παίζετε έτσι σε αυτό το επίπεδο»

Στραματσόνι: «Δεν γίνεται να παίζετε έτσι σε αυτό το επίπεδο»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Δεν γίνεται να παίζετε έτσι σε αυτό το επίπεδο»

bet365

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 1-0 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος τα... έψαλλε στους παίκτες του στα αποδυτήρια.

Το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Αθήνας δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένο τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες του στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα.

«Δεν είναι δυνατόν να παίζετε έτσι σε αυτό το επίπεδο. Κάνετε τόσο καλά την προσπάθεια στην αρχή, κλέβετε την μπάλα και όταν πάτε να τελειώσετε τη φάση, κάνετε το χειρότερο δυνατό. Γιατί γίνεται αυτό; Δεν σταματάει το παιχνίδι πριν τελειώσουμε τη φάση» φαίνεται πως ήταν μερικά από τα λόγια του Ιταλού προς του «πράσινους», σύμφωνα με τη «Goal».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα