Λυών - Παρί Σεν Ζερμέν 2-1

Gazzetta team
Λυών - Παρί Σεν Ζερμέν 2-1

bet365

Μεγάλη εμφάνιση από τη Λυών, που επιβλήθηκε με 2-1 της Παρί και έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των πρωτευουσιάνων (36 ματς).

Η Λυών έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της και επιβλήθηκε δίκαια με 2-1 της Παρί, της οποίας το αήττητο ρεκόρ σταμάτησε στα 36 ματς στην Ligue 1. Οι παίκτες του Ζενέσιο ήταν αποφασισμένοι από το ξεκίνημα και κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος.

Το γκολ δεν άργησε να έρθει για τους λιονέ, όταν στο 13’ μετά από μπαλιά του Λακαζέτ, ο Κορνέ κατέβασε πολύ ωραία και πλάσαρε άψογα για το 1-0! Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε, με τους Νταρντέρ (19’) και Γκεζάλ (24’) να απειλούν και τον Τραπ να κρατάει τους φιλοξενούμενους στο ματς. Οι παίκτες του Μπλαν δεν έδειξαν πάθος, έχασαν τη μάχη στη μεσαία γραμμή και πολύ φυσιολογικά πήγαν στα αποδυτήρια με δύο γκολ στην πλάτη. Το σουτ του Γκεζάλ πέρασε λίγο άουτ στο 39’, ο Λόπες πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Σταμπουλί εκτός περιοχής στο 41’ και στις καθυστερήσεις ο Νταρντέρ πέτυχε το γκολ της βραδιάς. Ο Ισπανός μέσος έκανε εκπληκτική ντρίμπλα στον Τιάγκο Σίλβα και πλάσαρε υπέροχα για το 2-0 μετά τη σέντρα του Ράφαελ!

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι στην επανάληψη και κατάφεραν να μειώσουν γρήγορα με ωραίο γκολ του Λούκας στο 51’. Μέχρι εκεί, όμως, καθώς το παιχνίδι μπορεί να ήταν ανοιχτό, όμως οι λιονέ ήταν και πάλι εμφανώς καλύτεροι. Φερί (54’) και Γιάνγκα-Μπιβά (59’) πλησίασαν στο γκολ, με τον Τραπ να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση στο σουτ του Γκεζάλ στο 61’. Οι Παριζιάνοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις τον Λόπες, με τον Γκεζάλ (81’) να χάνει την τελευταία ευκαιρία και το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα