Ουζουνίδης: «Τα δώσαμε όλα»

Ουζουνίδης: «Τα δώσαμε όλα»

Ουζουνίδης: «Τα δώσαμε όλα»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, παρά την ήττα από τον Λεβαδειακό, έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός του Πανιωνίου:

«Υπάρχουν μέρες που κερδίζεις και δεν το ευχαριστιέσαι, υπάρχουν και μέρες που χάνεις όμως και είσαι περήφανος για την ομάδα, μία τέτοια μέρα ήταν και σήμερα. Τα παιδιά έδωσαν το 100% σήμερα . Τους είπα πως πρέπει να έχουν ψηλά το κεφάλι. Ξέρουμε που βρισκόμαστε, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να μείνουμε τόσο ψηλά, αλλά εμείς θα το προσπαθήσουμε, όπως και να έχει θα δώσουμε το 100%. Ήτα μία στραβή μέρα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ και τον κόσμο της ομάδας μας, που χειροκρότησε τα παιδιά, δείχνοντας έτσι πως εκτίμησε την προσπάθεια της ομάδας».

Για την πορεία της ομάδας: «Όταν μία ομάδα από την αρχή έως τώρα διατηρείται ψηλά στην βαθμολογία πάει να πει ότι το αξίζουμε και σήμερα το δείξαμε. Παίζαμε με 10 παίκτες και τα δώσαμε όλα, δημιουργήσαμε φάσεις, όμως δεν ήθελε η μπάλα να μπει. Η ομάδα δείχνει συνέπεια, έτσι θα  συνεχίσουμε. Με ενδιαφέρει η εικόνα της ομάδας μας, η οποία είναι συνεπής».

Για τα πρώτα λεπτά που υπήρχε μία "παγωμάρα" στην ομάδα: «Στην αρχή υπήρχε μία φυσιολογική πίεση για μένα, ειδικά που ξέραμε ότι κυνηγάγαμε να σπάσουμε και ένα ρεκορ. Στη συνέχεια προσπάθησαν πολύ τα παιδιά και μέχρι να δεχτούμε το δεύτερο γκολ εγώ απολάμβανα την ομάδα όπως την έβλεπα».

Για τις συζητήσεις του με την διοίκηση: «Συνεχίζονται οι συζητήσεις και δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση, συνεχίζονται όμως οι συζητήσεις και είναι πιθανό και μέσα στην εβδομάδα να υπάρξει κατάληξη».

Best of internet