Πανιώνιος: «Αναγνωρίζεται η προσπάθεια»

Πανιώνιος: «Αναγνωρίζεται η προσπάθεια»

Ο Πανιώνιος τόνισε με ανακοίνωση ότι η ήττα από τον Λεβαδειακό δεν μπορεί να χαλάσει την εξαιρετική εικόνα που έχει δείξει μέχρι τώρα και πως αναγνωρίζεται η προσπάθεια από τους φιλάθλους.

Πανιώνιος: «Αναγνωρίζεται η προσπάθεια»

Ανακοίνωση για την ήττα από τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη εξέδωσε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυρθοι» τόνισαν πως το εν λόγω αποτέλεσμα δεν μπορεί να χαλάσει την εξαιρετική εικόνα που έχουν δείξει μέσα στο γήπεδο και ότι αναγνωρίζεται η προσπάθεια από τους φιλάθλους του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Ένα και μόνο αποτέλεσμα, όπως το σημερινό, δεν είναι δυνατόν να μπορέσει να χαλάσει την εξαιρετική αγωνιστική εικόνα που έχει επιδείξει η ομάδα μας, σε όλη την διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.

Ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ έδειξε πως αναγνωρίζει αυτή την προσπάθεια, με την συμπαράστασή του σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά και με το θερμό του χειροκρότημα στο τέλος, αδιαφορώντας για άλλους παράγοντες που μπορεί να επηρέασαν την έκβαση της αναμέτρησης.

Η υποστήριξη αυτή είναι που μας δίνει την δύναμη, προκειμένου να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για έναν μεγάλο και περήφανο ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Best of internet