Πράνιτς: «Όλα πήγαν στραβά»

Gazzetta team
Πράνιτς: «Όλα πήγαν στραβά»

bet365

Δεν θέλησε να βρει δικαιολογίες για την ήττα από την ΑΕΚ ο Ντάνιελ Πράνοτς τονίζοντας μεταξύ άλλων πως όλα σήμερα πήγαν στραβά για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά ο Κροάτης ανέφερε: «Σήμερα βρεθήκαμε πολλές φορές στην περιοχή του αντιπάλου και χάσαμε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν ήρθε το γκολ. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα και όταν έρχεται ένα τέτοιο και όλα πάνε στραβά είναι δύσκολο να το εξηγήσεις. Σίγουρα εμείς δεν ξεχάσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, αλλά αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν είμαστε σε καλή κατάσταση. Πρέπει να παλέψουμε περισσότερο γιατί έχουμε καλούς παίκτες, κάτι που το δείξαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια»

Για τα κίνητρα του Παναθηναϊκού στη συνέχεια: «Πάντα πρέπει να υπάρχουν κίνητρα. Σε λίγο καιρό παίζουμε με τον Ολυμπιακό και έχουμε την ευκαιρία να επαναφέρουμε την αυτοπεποίθησή μας. Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά στο παιχνίδι αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα