Τζεμπούρ: «Δεν ήταν ρίσκο οι αλλαγές»

Τζεμπούρ: «Δεν ήταν ρίσκο οι αλλαγές»

Gazzetta team
Τζεμπούρ: «Δεν ήταν ρίσκο οι αλλαγές»

bet365

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ τόνισε πως οι αλλαγές του Πογιέτ, μεταξύ των οποίων και η δική του, δεν αποτέλεσαν ρίσκο, αφού η ΑΕΚ ανέβηκε και ήταν καλύτερη.

Στις δυσκολίες του πρώτου ημιχρόνου στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός αποτέλεσε τη μία από τις τρεις αλλαγές του Γκουστάβο Πογιέτ και τόνισε ότι δεν ήταν ρίσκο, αφού με αυτές η ΑΕΚ βελτιώθηκε και παρουσίασε καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

«Δεν ήταν ρίσκο οι αλλαγές των Πέκχαρτ και Μπαρμπόσα με την είσοδο τη δικιά μου και του Αραβίδη, αφού η ομάδα ανέβηκε, ήταν καλύτερη και σημασία έχει ότι βελτιώθηκε και παρά τις δύσκολες του πρώτου μέρους, πήρε μια μεγάλη νίκη. Έκαναν ευκαιρίες, κάναμε ευκαιρίες και εμείς φτάσαμε, τελικά, στη νίκη», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα