Χατζηνικολάου: «Χαλάσαμε την καλή εικόνα»

Νίκος Τσιώκος
Χατζηνικολάου: «Χαλάσαμε την καλή εικόνα»

bet365

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου τόνισε ότι ο Πανθρακικός χάλασε την καλή εικόνα που είχε στην Ξάνθη με την κακή αμυντική λειτουργία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην κακή αμυντική λειτουργία του Πανθρακικού στάθηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου στη συνέντευξη Τύπου, όπου τόνισε πως ήταν κρίμα γιατί χάλασε η καλή εικόνα που είχαν οι ακρίτες κόντρα στην Ξάνθη. «Όταν είσαι τόσο χαμηλά στη βαθμολογία, προσπαθείς τουλάχιστον να δείξεις μια καλή παρουσία και να έχεις αξιοπρέπεια.

Σήμερα σκοράραμε αρκετά εύκολα, αλλά δυστυχώς στο αμυντικό μας κομμάτι ήμασταν κακοί. Κρίμα γιατί χαλάσαμε την πολύ καλή εικόνα που είχαμε στην Ξάνθη. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να δώσουμε ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά για να δείξουν αν μπορούν να υπολογίζονται για του χρόνου», είπε ο τεχνικός του συλλόγου της Κομοτηνής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα