Πετράκης: «Να είμαστε πιο προσεκτικοί»

Πετράκης: «Να είμαστε πιο προσεκτικοί»

Πετράκης: «Να είμαστε πιο προσεκτικοί»

Ο Γιάννης Πετράκης ζήτησε μεγαλύτερη προσοχή στη συνέχεια για να μη δεχτεί ξανά τα γκολ που δέχτηκε από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Στη σημαντικότητα της νίκης στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου, όπου ζήτησε μεγαλύτερη προσοχή ενόψει της συνέχειας, ώστε να μη δεχτεί ξανά τα τέρματα που δέχτηκε από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. «Χρειαζόμασταν τη σημερινή νίκη γιατί είχαμε μείνει πίσω βαθμολογικά λόγω προγράμματος, αλλά και λόγω των συνθηκών.

Η νίκη μας είναι δίκαιη. Ο Πανθρακικός δεν δημιούργησε προϋποθέσεις ευκαιριών, ωστόσο πέτυχε δύο γκολ. Γυρίσαμε το ματς παρότι βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ. Πρέπει, ωστόσο, να είμαστε πιο προσεκτικοί στο μέλλον και τις επόμενες αγωνιστικές, για να μη βρεθούμε ξανά σε τέτοια θέση», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ έβαλε 4 γκολ, ενώ είχε μείνει 4 αγωνιστικές χωρίς γκολ: «Δεν αφορά μόνο τους επιθετικούς. Η αξία των παικτών δεν μεταβάλλεται σε κάθε αγώνα, μεταβάλλεται όμως η εικόνα. Οι Μανιάς και Ίλιτς έχουν την ικανότητα και σήμερα αναδείχτηκε».

Για το κίνητρο της συνέχειας του πρωταθλήματος: «Δεν σκεφτόμαστε το τέλος της σεζόν, αλλά κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Best of internet