Θεοδωρίδης: «Και του χρόνου πρωταθλητές»!

Δημήτρης Τομαράς
Θεοδωρίδης: «Και του χρόνου πρωταθλητές»!

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έστειλε το σύνθημα για το επόμενο πρωτάθλημα. Τι είπε για τον τίτλο και τη νέα θέση του γιου του στην UEFA.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε στη NOVA για:

Το φετινό πρωτάθλημα: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά είναι πάρα πολύ μεγάλο επίτευγμα αυτό που πετύχαμε σήμερα. Θα αρχίσουμε ανάποδα επειδή με... καίει που αποκλειστήκαμε. Κάθησα και το σκέφτηκα και το φιλοσόφησα. Δύο χρόνια πριν είχαμε αποκλείσει την Άντερλεχτ. Παίξαμε τα 2 ματς και έπρεπε να περάσει εκείνη. Τώρα έγινε το αντίθετο. Παίξαμε πιο καλά εμείς αλλά πέρασε η Άντερλεχτ. Γι' αυτό το ποδόσφαιρο είναι ο Βασιλιάς των σπορ. Μας πείραξε αυτή η ιστορία όσο να 'ναι γιατί είχαμε μεγάλα όνειρα, τα οποία έτσι όπως κατακτούμε τα πρωταθλήματα κάποια στιγμή και εμείς θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε παραπάνω. Το φετινό πρωτάθλημα μην νομίζετε ότι ήταν εύκολο. Άσχετα εάν το πήραμε τον Φεβρουάριο μήνα, που είναι πρωτοφανές ρεκόρ παγκοσμίως. Δεν κερδίζεται ποτέ ένα πρωτάθλημα Φεβρουάριο μήνα.

Ποτέ. Όσο μεγάλη ομάδα και εάν είναι. Είτε Μπαρτσελόνα, είτε Μπάγερν και είτε οποιαδήποτε. Εμείς το κατορθώσαμε και σπάσαμε και 2 ρεκόρ ακόμα. Ένα του Μπούκοβι που κρατούσε 11 χρόνια συνέχεια και εν συνεχεία του Σόλιντ με τον οποίο ήμουν μαζί όταν ήταν προπονητής του Ολυμπιακού με τις 16 σερί νίκες. Είχαν προηγηθεί κάποιες αγωνιστικές και μετά έγιναν 16 ενώ φέτος έγινε από την αρχή. Έγιναν δηλαδή 17 συνεχόμενες νίκες που είναι καταπληκτικό ρεκόρ και αυτό. Τα σπάσαμε όλα. Είναι το 43ο πρωτάθλημα και όταν σκεφτείς πως όλες οι άλλες ομάδες έχουν πάρει 37 εκεί φαίνεται το μεγαλείο του Ολυμπιακού. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το παραμικρό για τον Ολυμπιακό.

Εύχομαι και οι άλλες ομάδες να δυναμώσουν ειδικά στην Ευρώπη διότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από βαθμούς. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είχε το βάρος να μαζεύει βαθμούς με τεράστιες ομάδες. Σκεφτείτε εδώ πως τις έχουμε κερδίσει όλες: από Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ μέχρι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλες οι ομάδες έχουν υποκλιθεί εδώ. Να δυναμώσουν τις ομάδες τους και να αφήσουν τις αστείες δικαιολογίες. Τα διάφορα που τους φταίνε και τα λοιπά και να κοιτάξουν να φτιάξουν ομάδες εφάμιλλες με τον Ολυμπιακό. Για να μπορούμε και εμείς να παίζουμε πιο εύκολα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Γιατί όταν έρχεσαι εδώ και βάζεις 4 και 5 γκολ και πας έξω και αντιμετωπίζεις άλλου είδους ομάδες έχεις δυσκολίες. Λοιπόν θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους μας. Πιστεύω γιατί και εγώ στεναχωρήθηκα σαν και αυτούς αυτό θα περάσει. Ο Ολυμπιακός πήρε το 43ο πρωτάθλημα και εύχομαι και του χρόνου να βγούμε πρωταθλητές. Τώρα για να τελειώνουμε θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάζονται στον Ολυμπιακό. Στην πλατεία Αλεξάνδρας. Στον Ρέντη. Εδώ στο Καραϊσκάκη. Οπουδήποτε βρίσκεται η ολυμπιακή ποδοσφαιρική οικογένεια. Από τον κηπουρό, τον μάγειρα, τις καθαρίστριες, τα κορίτσια που εργάζονται στα εστιατόριά μας και από τους γυμναστές. Να μην τα πολυλογώ όλους όσοι αποτελούν το δυναμικό του Ολυμπιακού. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχουν συνδράμει και αυτοί πολύ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ένα πρωτάθλημα κατακτάται εάν υπάρχει μία συμπαγής ομάδα. Και εμείς την είχαμε και θα την έχουμε.Γι' αυτόν τον λόγο είμαστε περήφανοι. Επίσης στον πρόεδρό μας που και εγώ δεν ξέρω τι του έχουν γράψει. Άντεξε. Είναι μεγάλος Ολυμπιακός. Του ανήκει αυτό το πρωτάθλημα. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά φέτος. Και φυσικά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Αυτά είχα να σας πω. Πάμε τώρα για το 44ο πρωτάθλημα.

Την αναβάθμιση του γιου του στην UEFA: Μακάρι αυτό να γίνεται και με άλλους Έλληνες. Γιατί όπως ξέρετε το ποδόσφαιρο είναι παγκόσμιο σπορ. Αυτήν την στιγμή οι δύο Ομοσπονδίες (FIFA - UEFA) ακούγονται σε όλα τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων γιατί ξέρετε πόσο δημοφιλές άθλημα είναι το ποδόσφαιρο. Πραγματικά τόσο υψηλή θέση σαν του γιου μου είναι κάτι σπάνιο. Κάνει πολύ περήφανη την Ελλάδα. Εμένα είναι γιος μου. Είναι ένα πολύ ταπεινό παιδί. Ένα καταπληκτικό παιδί.

Είμαι περήφανος γι' αυτόν και για τον άλλο μου γιο τον μικρό. Θέλω να σας πω πως οι θέσεις που κατέκτησε, τις κατέκτησε επάξια. Όλη η Ευρώπη τον συζητάει και ξέρω πολύ καλά το τι λένε οι ομάδες στην Ευρώπη όταν πηγαίνουμε έξω με τον Ολυμπιακό. Τον έχουν για πρότυπο ανθρώπου. Αυτά τα λέω για τους διάφορους Αυτό το λέω διότι διάφοροι στην οργή τους επάνω εναντίον του Ολυμπιακού και κυρίως με μένα βάζουν μέσα ότι θέλουν και λένε ότι θέλουν. Η Ελλάδα έχει ανθρώπους σαν τον γιο μου ανάγκη. Να το καταλάβετε όλοι γιατί στην κατάσταση που είμαστε τέτοιοι άνθρωποι χρειάζονται στο εξωτερικό και σε τέτοιες θέσεις ούτως ώστε να ακουγόμαστε παγκοσμίως. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα