«Μίλησε ο ΠΑΟΚ με την Ίντερ για Κάτσε»

«Μίλησε ο ΠΑΟΚ με την Ίντερ για Κάτσε»

Απόστολος Παγώνης
«Μίλησε ο ΠΑΟΚ με την Ίντερ για Κάτσε»

bet365

Ένα ακόμα δημοσίευμα έρχεται από την Ιταλία για τον Έργκους Κάτσε. Σύμφωνα με ιστοσελίδα, που ασχολείται με θέματα της Ίντερ, ο Δικέφαλος έχει μιλήσει με τους «νερατζούρι», όπως αναφέρει και ο Έλληνας εκπρόσωπος του παίκτη.

Επιμένουν οι Ιταλοί για τον Έργκους Κάτσε και το ενδεχόμενο το καλοκαίρι να μετακομίσει στην Ίντερ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα « fcinternews.it» που ασχολείται με θέματα των «νερατζούρι» ο ΠΑΟΚ έχει μιλήσει με τους Μιλανέζους για την μεταγραφή του Αλβανού μέσου. Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Έλληνα ατζέντη του Νίκο Καγιούλη. «Ο παίκτη έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017 και μπορώ να πω ότι η Ίντερ έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Έργκους Κάτσε. Οι δύο ομάδες έχουν μιλήσει, αλλά δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι έχετε ήδη καταλήξει σε συμφωνία».

Για το ενδιαφέρον της Ίντερ κι αν θα είναι ευπρόσδεκτος προορισμός είπε: «Εγώ και ο Κάτσε θα είμαστε πολύ χαρούμενοι αν πάρει μεταγραφή στην Ίντερ. Μιλάμε για ένα μεγάλο κλαμπ, ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη και στον κόσμο. Δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα για μας, πράγματι, θα ήταν τιμή και μια μεγάλη ευκαιρία για τον παίκτη».

Ενώ για τις διαπραγματεύσεις είπε: «Πιστεύουμε πως όταν η Ίντερ κάνει επίσημη προσφορά στον ΠΑΟΚ δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο να γίνει η μεταγραφή. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι πολύ υψηλές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα