Σεντ Ετιέν - Καέν 1-2

Gazzetta team
Σεντ Ετιέν - Καέν 1-2

bet365

Μεγάλη νίκη για την Καέν, που επιβλήθηκε με 2-1 της Σεντ Ετιέν και ανέβηκε και πάλι στην 3η θέση της Ligue 1.

Τρεις συνεχόμενες ήττες ήταν πολλές για την Καέν, που έφυγε με μεγάλη νίκη από το «Ζοφρουά Γκισάρ» με 2-1 επί της Σεντ Ετιέν και πλέον έχει δύο σερί νίκες, για να ανέβει και πάλι στην 3η θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι έκαναν κακή εμφάνιση μετά τον αποκλεισμό από την Βασιλεία στο Europa League και βρέθηκαν από το ξεκίνημα σε θέση άμυνας.

Ο Ντελόρ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 15’ για τους καενέ, ενώ Σαλ (27’) και Σέντερλουντ (29’) είχαν τις πρώτες καλές στιγμές των γηπεδούχων. Το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, πριν οι φιλοξενούμενοι ανεβάσουν στροφές στην επανάληψη. Η Καέν κυριάρχησε, έφτασε κοντά στο γκολ με τους Ντελόρ (53’, 75’) και Ντιμπαζονκίζα (61’), πριν τελικά ο Ντελόρ κάνει το 0-1 στο 78’. Το 0-2 δεν άργησε να έρθει, όταν στο 82’ ο Ροντλέν πρόλαβε τους Κλεμόν και Ρουφιέ, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι στεφανουά ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-2 στο 1’ των καθυστερήσεων με φάουλ του Εϊσερίκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα