Σιλβα: «Με διαφορά οι καλύτεροι»! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Σιλβα: «Με διαφορά οι καλύτεροι»! (vid)

bet365

Η ευτυχία του Μάρκο Σίλβα για τον 43ο τίτλο ήταν... ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Τι τόνισε για το φετινό ερυθρόλευκο πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:

Τη νίκη με τη Βέροια και τον 43ο τίτλο του Ολυμπιακού αλλά και το τι έδωσε φέτος το πρωτάθλημα στην ομάδα: Καλησπέρα σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Πιστεύω πως φέτος με όλον τον σεβασμό απέναντι στους αντιπάλους ήμασταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα. Αυτή η ποιότητα και η ανταγωνιστικότητα μας έδωσε τον τίτλο.

Το ποιο ματς χάρηκε πιο πολύ: Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ένα. Όλα τα ζω με ένταση. Εξαρτάται από το πως πάει ένα ματς. Ίσως σήμερα γιατί ανυπομονούσα για τον τίτλο. Και τα επόμενα τα περιμένω και θέλω να τα χαρώ και να τα ευχαριστηθώ.

Το τι σημαίνει γι' αυτόν ο πρώτος του τίτλος εκτός Πορτογαλίας και το γεγονός πως είναι το πιο γρήγορο πρωτάθλημα στην ιστορία: Καταρχήν είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος για τον τίτλο που είναι ο πρώτος εκτός Πορτογαλίας. Το θεωρούσα ως δεδομένο στόχο μου. Ο πρώτος και ο κυριότερος ήταν αυτός. Αυτό είναι το ζητούμενο και η υποχρέωση κάθε προπονητή που έρχεται εδώ. Είμαι πολύ περήφανος για τον πιο γρήγορο τίτλο. Αυτό οφείλεται στο ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Αυτό ήταν ένα ακόμα ρεκόρ που σπάσαμε. Έτσι εξηγείται ότι κερδίσαμε το πιο γρήγορο πρωτάθλημα.

Το που αφιερώνει το πρωτάθλημα και το τι θέλει να πει στον κόσμο που ζητούσε νίκη - πρόκριση με ΠΑΟΚ: Κατά κύριο λόγο το αφιερώνω στους παίκτες μας που δούλεψαν γι' αυτό. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Επίσης το αφιερώνουμε στον κόσμο. Μετά το άσχημο αποτέλεσμα της Πέμπτης και το ότι μας στήριξαν τους το αφιερώνουμε. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που τους είχαμε υποσχεθεί την Πέμπτη αλλά ήταν δίπλα μας. Κατά κύριο λόγο το αφιερώνουμε και στους φιλάθλους μας που είναι συγκλονιστικοί.

Επίσης θέλω να το αφιερώσω στους συνεργάτες μου, όσους δουλεύουν πολύ στην ομάδα και δεν φαίνεται και τέλος στον πρόεδρο και την διοίκηση γιατί πάντα είναι εδώ και μας στηρίζει και μας βοηθάει σε ότι θέλουμε, όπως και η διοίκηση. Ναι με τον ΠΑΟΚ είναι το πιο σημαντικό επόμενο ματς. Σε σχέση με το επόμενο παιχνίδι σας έχω πει από την αρχή πως είναι ένας στόχος και το Κύπελλο. Θέλουμε να κερδίσουμε και να περάσουμε και να πάρουμε τον τίτλο στον τελικό. Θα είναι δύο δύσκολα ματς. Δεν περιμένουμε εύκολες αναμετρήσεις. Δεν έχουμε τίποτα άλλο από την πρόκριση. Με τον Παναθηναϊκό είναι ένα ντέρμπι και έχει την σημασία του. Αν δεν κάνω λάθος θα είναι το 12ο ή 13ο στο γήπεδό μας και θέλουμε να συνδυαστεί με νίκη απέναντι σε έναν σημαντικό αντίπαλο.

Το ότι είναι ο πιο νεαρός σε ηλικία τεχνικός που κατακτά πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό: Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι είμαι πολύ περήφανος και ικανοποιημένος γι' αυτό. Η ηλικία δεν παίζει τόσο ρόλο. Ένας μπορεί να είναι ανταγωνιστικός στα 35 ή στα 40. Σίγουρα μαθαίνεις. Είμαι περήφανος για την δουλειά μου. Δεν δουλεύω 24 ώρες αλλά δουλεύω πολλές ώρες. Για εμάς αρχίζει η επόμενη ημέρα και το Κύπελλο που είναι ο επόμενός μου στόχος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα