ΟΦΗ - Κεραυνός Γλυφάδας 3-1

ΟΦΗ - Κεραυνός Γλυφάδας 3-1

Gazzetta team
ΟΦΗ - Κεραυνός Γλυφάδας 3-1

bet365

Ακόμα ένα τρίποντο για τον ΟΦΗ, που αν και τα βρήκε σκούρα για 45 λεπτά, επικράτησε 3-1 του Κεραυνού Γλυφάδας.

Με το καλό πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει στα τελευταία παιχνίδια, συνέχισε ο ΟΦΗ, που έφτασε στη νίκη επί του Κεραυνού Γλυφάδας με 3-1. Οι Κρητικοί, ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 4' με σουτ του Πόποβιτς έκαναν το 1-0 και έδειχναν πως θα έχουν και πάλι ένα εύκολο απόγευμα.

Δεν ήταν έτσι όμως, καθώς στο 26', ο Κεραυνός Γλυφάδας κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα, ο Γεωργακόπουλος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Νάστο και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Ο ΟΦΗ συνέχισε να είναι μπροστά, αλλά το γκολ δεν ερχόταν μέχρι το 43'. Τότε ο Χαντί από δημιουργός έγινε εκτελεστής και έκανε το 2-1.

Στην επανάληψη οι Κρητικοί βγήκαν με σκοπό να κλειδώσουν τη νίκη και το κατάφεραν στο 66'. Ο Καλέ πήρε την πάσα από τον Κοιλιάρα και έκανε με σουτ το τελικό 3-1, χαρίζοντας ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του ΟΦΗ.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Καλέ, Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης (82' Σαχινίδης), Φραγκουλάκης, Πόποβιτς (71' Μπουρσέλης), Χαντί, Γουόρντεν (46' Κοιλιάρας).

Κεραυνός Γλυφάδας: Ζιώγκας, Σελαϊνί, Σινάνι, Παικόπουλος, Βαρδακώστας, Παπακωνσταντίνου, Καραγιάννης (82' Φερεντίνος), Γκούμας (78' Κόκκαλης), Λαμπρογιώργος (82' Τζουμάκας), Γεωργακόπουλος, Κατσιβέλας.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα