Ασταμάτητος στο Μεξικό ο Μπενίτες (vids)

Ασταμάτητος στο Μεξικό ο Μπενίτες (vids)

Gazzetta team
Ασταμάτητος στο Μεξικό ο Μπενίτες (vids)

bet365

Σε δαιμονιώδη κατάσταση βρίσκεται ο Χόρχε Μπενίτες στο Μεξικό, με τον Παραγουανό φορ να σημειώνει ακόμα δύο τέρματα στη νέα νίκη της Κρουζ Αζούλ.

Ο Χόρχε Μπενίτες μοιάζει να έχει βρει την... Ιθάκη του στο Μεξικό, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις με τα χρώματα της Κρουζ Αζούλ. Ο Παραγουανός φορ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, σημείωσε ακόμα δύο τέρματα στην άνετη επικράτηση της ομάδας του με 4-0 στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Μοντερέι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10' με τον Μεντόζα, με τον Μπενίτες να αναλαμβάνει δράση στη συνέχεια, πετυχαίνοντας δύο όμορφα τέρματα μέσα σε διάστημα 11 λεπτών (29',40').

Πλέον ο 24χρονος επιθετικός μετρά 6 γκολ και 2 ασίστ σε 8 παιχνίδια στην Κλαουζούρα, αποτελώντας το πρώτο «κανόνι» των Μεξικανών.

Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Γιουβέντους - Ιντερ και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 72' από τον Χιμένες, με τον Μπενίτες να αντικρίζει δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες!

 

Τελευταία Νέα