«Χ»αλάστηκαν και οι δύο (vid)

Gazzetta team
«Χ»αλάστηκαν και οι δύο (vid)

bet365

H Μάλαγα κρατούσε μέχρι το 81' ένα πολύτιμο «διπλό» που θα την έφερνε κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις, όμως το γκολ του Αγκιρέτσε έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Σοσιεδάδ, με τις δύο ομάδες να χάνουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το στραβοπάτημα της Εϊμπάρ.

Η ήττα της Εϊμπάρ από τη Λας Πάλμας θα έδινε την ευκαιρία στον νικητή της αναμέτρησης στο «Ανοέτα» να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, όμως Σοσιεδάδ και Μάλαγα έμεινα τελικά στην ισοπαλία με 1-1.

Η Σοσιεδάδ είχε την κατοχή, με τους φιλοξενούμενους να στοχεύουν κυρίως να δημιουργήσουν ρήγματα στην αντεπίθεση, ωστόσο η ανάπαυλα του πρώτου μέρους βρήκε το σκορ στο 0-0.

Η ομάδα του Χάβι Γκράθια κατάφερε τελικά να πάρει το προβάδισμα, χάρη σε τέρμα του Τσοπ, έπειτα από γύρισμα του Ροσάλες. Οι Βάσκοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης πλέον, με τον Ιμανόλ Αγκιρέτσε να αποδεικνύεται η «χρυσή» αλλαγή του Σακριστάν και να διαμορφώνει στο 81' το τελικό 1-1.

Η Σοσιεδάδ πλέον έφτασε τους 34 βαθμούς, παραμένοντας στην 9η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Μάλαγα ανε΄βηκε στους 31 και την 11η θέση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα